Bill Gates – filantroop of eugeneticus? – Frontnieuws

bill-gates-–-filantroop-of-eugeneticus?-–-frontnieuws

26-02-21 09:36:00,

Wat weet je echt over Bill Gates? Eens kijken… hij was medeoprichter van Microsoft en heeft miljarden dollars. Volgens Wikipedia is Gates “een Amerikaanse zakenmagnaat, softwareontwikkelaar, investeerder en filantroop”.

Misschien heb je gehoord dat Gates begin 2020 is teruggetreden uit de raad van bestuur van Microsoft om zich fulltime te richten op “filantropie” en ook “wereldwijde gezondheid en vaccins.” Klinkt als een geweldige vent! Maar welke kwalificaties heeft de oprichter van een biljoen dollar kostende softwaregigant precies om een leider te zijn op het gebied van “wereldwijde gezondheid en vaccins”? GEEN. Desalniettemin zijn de mainstream media “teleprompter lezers” (sorry, ik bedoelde “nieuwsankers”) altijd blij om Gates de “prime time” te geven om angst te zaaien en iedereen te vertellen hoe noodzakelijk vaccins zullen zijn als we COVID-19 gaan verslaan. Eerst was het slechts één injectie, toen waren het twee doses, en nu zegt Gates dat een derde dosis van het Coronavirus vaccin nodig kan zijn om “ernstige gevallen van nieuwe varianten van de ziekte te voorkomen”.

DE BILL & MELINDA GATES STICHTING

De BMGF is ’s werelds grootste particuliere stichting met meer dan 50 miljard dollar aan activa. Het is de op één na grootste donor aan de WHO, na de Amerikaanse regering. Maar hebt u zich ooit afgevraagd hoe en waarom de Bill and Melinda Gates Foundation (BMGF) is ontstaan? Wist u dat de BMGF oorspronkelijk werd opgericht om Bills verslechterde reputatie tijdens Microsofts antitrustproces eind jaren negentig te helpen “vergoelijken”? Microsoft werd er namelijk van beschuldigd een monopolie te hebben geprobeerd te creëren dat tot de ondergang van concurrent Netscape had geleid, door zijn browser-software gratis ter beschikking te stellen. Tijdens het 18 maanden durende proces dat in mei 1998 begon, legde Gates urenlang op video getuigenis af waarin hij duidelijk zichtbaar ontwijkend, pompeus en egoïstisch was. U kunt de getuigenis hier bekijken, als u het lef hebt om langere tijd naar Gates te kijken, schrijft auteur Ty Bollinger.

Tijdens de getuigenis gaf hij regelmatig vage en dubbelzinnige antwoorden en mompelde hij zo vaak “ik kan het me niet herinneren” dat zelfs de voorzittende rechter moest gniffelen. Hij maakte ook een lange lijst van beweringen die al snel in de rechtszaal direct zouden worden weerlegd door vergelijking met zijn eigen e-mails.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: