De lucht ontgiften met de orgonite cloudbuster – Transitieweb

de-lucht-ontgiften-met-de-orgonite-cloudbuster-–-transitieweb

26-02-21 10:13:00,

Als een soort weerkanon in je achtertuin zorgt de orgonite cloudbuster ervoor dat de atmosfeer zijn natuurlijke ritme kan terugvinden en chemtrails ons niet langer kunnen afschermen van de deugddoende zonnestralen.

facebook banner Etheric Warriors

De Facebookbanner van Etheric Warriors met sylph coulds

Koperen buizen vergroten het bereik

Net zoals we koperen buizen gebruiken om in de grond verder te reiken met de werking van het orgonite dat we mee begraven, kunnen we die ook gebruiken om de lucht te (ont)giften.

Daartoe heeft Don Croft eind 2000 de orgonite cloudbuster of kortweg CB ontworpen, niet te verwarren met de cloudbuster van Wilhelm Reich.

Koperen buizen ‘reiken’ doorheen de subtiele energie in hun verlengde. Hoe langer de buizen, hoe verder ze reiken, en hoe verder het orgonite zijn invloed kan doen gelden: het omzetten van DOR in gezonde energie.

Eerst de zendmasten

Ik heb tot hiertoe in mijn artikels hier op TransitieWeb niet gepraat over de orgonite cloudbuster omdat veel mensen in het verleden de neiging hadden er een te kopen of te bouwen en zich verder niet om de zendmasten te bekommeren.

Een orgonite cloudbuster is met een emmer-grote orgonitebasis en zes koperen buizen van 1 meter 80 een krachtig apparaat, maar daarin schuilt ook het gevaar dat men denkt met zwaar geschut alles in één forse klap te kunnen oplossen.

De zendmasten die overal verspreid staan, zijn óók zwaar geschut, dus zo lang die nog werkzaam zijn, komt de volle werking van een orgonite cloudbuster niet tot zijn recht. Als je de invloedrange van een CB pendelt, komt je uit op tientallen kilometers. Als binnen die zone alle zendmasten óók gegift zijn, wordt de hele subtiele atmosfeer op een fors hoger niveau getild, omdat de zendmasten ook al uitgeschakeld zijn. Zie het als een soort verdubbelaar van je giften.

Begrijp me niet verkeerd: een orgonite cloudbuster erbij is altijd een goed idee, ook al bevindt die zich in niet-gegift territorium, maar dan is er een suboptimaal effect.

Een band van slechte energie tussen ons en de zon

Zendmasten maken deel uit van een grote weermanipulatiemachine, en in samenwerking met chemtrails en militaire antenne-installaties zorgen ze ervoor dat er boven in onze atmosfeer een deken van DOR (slechte chi) hangt.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: