De onderschatte pandemie: van de gevaarlijke verspreiding van domheid – Frontnieuws

de-onderschatte-pandemie:-van-de-gevaarlijke-verspreiding-van-domheid-–-frontnieuws

26-02-21 09:25:00,

Sinds een jaar heeft iedereen het alleen nog maar over Corona. Elke dag verkondigen de indoctrinatiemachines dat we onze dreigende uitsterving alleen kunnen voorkomen door de nooit eindigende vrijheidsberovingen die ons worden voorgeschreven te accepteren. Hoewel meer dan 99,9% van de 7,8 miljard aardbewoners niet het slachtoffer wordt van het virus, zijn de machthebbers te zeer verliefd geworden op hun heerschappij-model om het nog uit hun handen te willen laten vallen.

Vóór Corona vertelde de “dumbing down”-industrie ons dat we een betere, schonere wereld konden creëren door plastic zakken, verbrandingsmotoren en kernenergie op te geven. Natuurlijk is milieubewustzijn een goede zaak, maar in onze contreien zou het aantal mensen dat hun plastic zakken in watermassa’s dumpt toch wel te overzien moeten zijn. Automotoren zijn nog nooit zo zuinig en schoon geweest als vandaag. En door de sluiting van kerncentrales zullen sommige mensen misschien beter slapen – maar het zal immense schade toebrengen aan het milieu, schrijft Ramin Peymani op Liberale warte. Het is juist hier dat de onzin van de EU om het alleen te doen duidelijk wordt. Om ons heen geven de mensen niets om de kernreactoren in het verre Japan. In ieder geval zal het nog wel even duren voordat er betrouwbare, intelligente alternatieven voor energieopwekking beschikbaar zijn. Dilettantisme wordt steeds vaker gekoppeld aan ideologie. Wij worden geregeerd door beperkte mensen, aan wie beperkte mensen meerderheden geven, waarmee zij beleid maken voor beperkte mensen. Dit is de logica die inherent is aan democratieën, omdat het basisontwerp van de regeringsvorm inhoudt dat uiteindelijk de domste mensen hun zin krijgen. Dit verschijnsel is vaak genoeg beschreven – niet alleen door de Oude Grieken.

Ondertussen klappen ze beheerst applaus, omdat zij niet doorzien wat vrij gemakkelijk te herkennen zou zijn, als de gemiddelde intelligentie hoger was

Onder de profiteurs bevinden zich ook de gewetenlozen. Zij veroveren de leidende posities in politiek, economie en maatschappij. Ze dringen zelfs door in sport- en culturele instellingen. Vaak genoeg hebben zij financieel machtige verenigingen en netwerken opgericht die opereren onder de absurde term van niet-gouvernementele organisatie. Op hun fora en vergaderingen broeden zij steeds nieuwe plannen uit om hun eigen winsten te vergroten, hun eigen macht veilig te stellen en hun eigen ideologie te verspreiden. Ondertussen klappen ze beheerst applaus, omdat zij niet doorzien wat vrij gemakkelijk te herkennen zou zijn,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: