Wenen, Napels, Rome: Politie weigert orders uit te voeren en kiest kant van het volk – Xandernieuws

wenen,-napels,-rome:-politie-weigert-orders-uit-te-voeren-en-kiest-kant-van-het-volk-–-xandernieuws

26-02-21 10:05:00,

Het is nog maar kleinschalig, maar het verzet van de politie moet ergens beginnen.

—————————————————————————————————————————————–

Ook burgerlijke ongehoorzaamheid in VS, waar steeds mee horeca en andere bedrijven de verplichte mondkapjes en andere beperkingen gewoon negeren, en NEE zeggen tegen de prik

—————————————————————————————————————————————–

Een cruciaal element om het groeiende wereldwijde verzet tegen de Westerse corona dictaturen te doen slagen, is de steun van de politie. Zodra wetshandhavers weigeren om schadelijke bevelen uit te voeren, begint een autoritaire overheid zijn grip op het volk snel kwijt te raken. Rome is na Wenen en Napels de derde stad in Europa waar de politie openlijk de kant van het volk heeft gekozen (screenshot). Agenten die werden ingezet om op te treden tegen horeca ondernemers die demonstreerden tegen de lockdowns en andere restricties, namen onder applaus van de aanwezigen hun helmen af.

Het afnemen van de helmen door de ME agenten in Rome was een simpel en kleinschalig teken van solidariteit, maar o zo belangrijk om op den duur het broodnodige sneeuwbaleffect te doen ontstaan. Zodra agenten, maar ook ondernemers, artsen en onderwijzers, en het liefst ook militairen, zich achter het volk gaan opstellen en op vreedzame wijze weigeren mee te werken aan het onderdrukken van het volk, dan heeft het naar verhouding erg kleine clubje politieke machthebbers niets meer in handen.

Tientallen Oostenrijkse agenten nemen helmen af en lopen met volk mee

In Napels en Wenen was onlangs hetzelfde teken van hoop te zien. De Oostenrijkse regering lijkt de corona tirannie in Slowakije te hebben gekopieerd. Bedrijven mogen alleen open als iedereen N95 mondkapjes draagt. Dienstverleners zoals kappers mogen alleen aan het werk als ze een negatief testresultaat kunnen overhandigen. Scholen gaan weer open, maar op voorwaarde dat alle kinderen zich twee keer per week laten testen (in Slowakije is dat één keer per week, maar dan wel inclusief de ouders van de kinderen).

In Wenen namen eind januari vele tientallen agenten, die waren ingezet om een demonstratie tegen het overheidsbeleid de kop in te drukken, hun helmen af, en liepen mee met volk. ‘Met het steunen van het volk is de politie is een grens overgegaan ,’ schreef de Amerikaanse econoom Martin Armstrong.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: