Facebook-berichten leveren bewijs voor verband tussen Covid-vaccinaties en sterfgevallen – Frontnieuws

facebook-berichten-leveren-bewijs-voor-verband-tussen-covid-vaccinaties-en-sterfgevallen-–-frontnieuws

27-02-21 02:03:00, © jcomp – Freepik

Facebook-gebruikers hebben mensen geïdentificeerd die gepost hebben dat ze een Covid-19 vaccinatie hebben gehad en vervolgens binnen enkele uren zijn overleden, bericht Lifesitenews.

De meest recente Facebook post van de 39-jarige Brittany Hall Perez uit Atlanta op 12 januari bijvoorbeeld, laat haar zien terwijl ze een mondkapje draagt terwijl ze een vaccinatiekaart omhoog houdt met de slogan, “RED LEVENS. Zeg ja tegen het Covid-19-vaccin”, en haar foto omkaderd. Een overlijdensbericht voor Brittany Hall Perez uit Owens Cross Roads, Alabama op Tribute Archive kondigde de dood aan van de moeder van twee jonge meisjes op 13 januari, maar zegt niet hoe ze stierf.

Andere Facebook-gebruikers hebben gewezen op de laatste post van Julie Schlachter Splattstoesser, een 50-jarige uit Grand Island, Nebraska, wier Facebook-pagina het motto draagt “De liefde van een gezin is de grootste zegen in het leven” en toont haar meest recente post op 31 december 2020 met haar man en een hartvormig logo met de tekst: “I GOT MY COVID-19 VACCINE!”

In een overlijdensbericht in The Grand Island Independent staat dat Splattstoesser, moeder van vijf zonen, op 31 december “onverwacht” is overleden. Ze was Clinical Research Coordinator bij CHI Health Cancer Treatment Center.

Een rapport (ID 0918518-1) van het Vaccine Adverse Event Report System (VAERS) van de overheid beschrijft een 50-jarige vrouw uit Nebraska die op 31 december 2020 overleed op dezelfde dag dat ze een vaccin tegen Moderna kreeg nadat ze een “hart- en ademhalingsstilstand” had gekregen.

Een paar sterfgevallen na vaccinaties zijn gemeld in de mainstream media. Een gevierd 68-jarige nieuwsanker uit Detroit overleed plotseling op de dag nadat ze een Covid-19 vaccin had gekregen, meldt CBS Detroit.

“We vermoeden dat het gewoon een beroerte kan zijn geweest, maar door de normale bijwerkingen van het vaccin kan dat gemaskeerd zijn. Hopelijk zullen we het snel weten uit het autopsierapport”, vertelt haar man, Cliff Samuels, aan het nieuwsorgaan.

Een man van in de zeventig stortte in elkaar 25 minuten nadat hij een Covid-19 vaccin had gekregen in het Javits Center in New York, meldt KVOA News. Hij stierf later in het ziekenhuis en gezondheidsfunctionarissen van New York zeiden dat hij geen allergische reactie had.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: