Kritisch nagekeken: Coronavirus, zijn isolaat en mutanten daarvan – Frontnieuws

kritisch-nagekeken:-coronavirus,-zijn-isolaat-en-mutanten-daarvan-–-frontnieuws

27-02-21 08:19:00, De collega Siri Sanning op Wochenblick attendeert ons in verband met de zeer omstreden Coronavaccinatie dat de paniekberichten over de voortdurende mutaties van het SARS-CoV-2-virus niets meer dan een marketingstunt is die de angstmachine draaiende moet houden en de steeds strengere beperkingen moet rechtvaardigen.

De waarheid is dat het nieuwe Coronavirus al meer dan 450.000 keer gemuteerd is. Maar waarom praten over mutaties als het originele virus nooit geïsoleerd is?

Virus nog niet geïsoleerd

De vraag of het SARS-CoV-2-virus ooit geïsoleerd is geweest, krijgt steeds meer aandacht. De gevolgen van een ontkennend antwoord zouden enorm zijn. De gefabriceerde opwinding over mutaties is voor deskundigen een raadsel. Een jaar na de uitbraak van de Coronapandemie in Wuhan verklaart de chef-epidemioloog van het Chinese Centrum voor Ziektebeheersing, Dr. Wu Zunyou, in een interview met NBC dat het virus niet geïsoleerd is.

Onderzoeksjournalisten van Rubikon melden momenteel:

Gevraagd naar een studie waarin isolatie en volledige zuivering van deeltjes wordt gepresenteerd waarvan wordt beweerd dat het SARS-coronavirus type 2 (SARS-CoV-2) is, antwoordt Michael Laue van het Duitse Robert Koch Instituut (RKI), een van de belangrijkste voorstanders van de officiële doctrine over Covid-19: “Ik ben niet op de hoogte van enig werk waarin geïsoleerd SARS-CoV-2 is gezuiverd”.

Dit zijn twee voorbeelden van het feit dat niet alle vragen over het bestaan van het “nieuwe Coronavirus” zijn beantwoord. Sinds het begin van de pandemie is het aantal mensen dat zich bezighoudt met kritisch onderzoek toegenomen. Er wordt nu een bedrag van 6 cijfers geboden voor een isolaat, maar niemand haalt het geld op.

De vraag rijst natuurlijk: wat is er nodig voor een solide virusdetectie? “En leerboeken (…) stellen in dit verband ondubbelzinnig dat volledige zuivering van deeltjes daarvoor een essentiële voorwaarde is om het bestaan van een virus aan te tonen”, schrijft Rubicon in ‘The Nonsense Tests’. Zuivering betekent de scheiding van een voorwerp van alles wat niet tot dat voorwerp behoort.

Criteria voor bewijs van bestaan?

Rubicon vroeg onderzoeksteams die relevante rapporten over SARS-CoV-2 hadden geschreven of hun elektronenmicrofoto’s werkelijk volledig gezuiverde virussen lieten zien. Geen enkel team antwoordde bevestigend. De Ärzte für Aufklärung (Artsen voor Opheldering) legt de criteria uit, de zogenaamde “Postulaten van Koch”, op grond waarvan een organisme als een besmettelijke ziekteverwekker wordt beschouwd.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: