Stasi-Methoden 2.0 – 10 mogelijke oplossingen door Ivo Sasek

stasi-methoden-2.0-–-10-mogelijke-oplossingen-door-ivo-sasek

27-02-21 02:29:00,

Stasi-Methoden 2.0 – 10 mogelijke oplossingen door Ivo Sasek

27.02.2021

www.kla.tv/18197

Stasi-methoden 2.0 (Staatsveiligheidsdienst DDR) – 10 mogelijke oplossingen door Ivo Sasek
Nu is dus de tweede Lockdown een feit geworden – en dit hoewel de Mainstream media iedereen,
die als een oor- of ooggetuige heeft verklaard dat een tweede en zelfs derde Lockdown al lang gepland zijn, weer eens heeft bestempeld als een gevaarlijke complotdenker en “Fake News verspreider”.

https://www.kla.tv/17045 (D)
https://www.kla.tv/17014 (D)
https://www.kla.tv/17210 (NL)

Weet u wat?
Omdat ik door deze betrouwbare getuigen mijn ogen en oren liet openen voor de ware tragedie van dit streven, heb ik mijn restaurant in Walzenhausen niet eens heropend toen ik dat, met de verplichting om een mondkapje te dragen, weer mocht doen.
In plaats daarvan leek het me belangrijker om een bordje aan de gesloten deur te hangen waarop in het Duits duidelijk staat aangegeven dat ik me als restauranthouder niet door Stasi-methoden (staatsveiligheid) zal laten vernederen en instrumentaliseren.

Begrijpt u dat? Begrijpt u waar dit naar toe leid?
Niet alleen wordt iedere afzonderlijke restauranthouder bedreigd met zware boetes en een exploitatieverbod als hij zijn gasten niet voortdurend samen met zijn personeel bespioneert.
Precies op deze manier en niet anders werd het hele Stasi-apparaat tot nu toe opgebouwd in alle Oostbloklanden en dictaturen. Als u zich ooit hebt afgevraagd hoe in hemelsnaam de dictators, bijvoorbeeld in China of achter het ijzeren gordijn, hun spionnen en volksverraders op elke hoek hebben weten op te stellen, dan vindt u vandaag de dag het antwoord in elke openbare gelegenheid – want u wordt
niet alleen in elke schoenenwinkel berispt als u niet absoluut volgens de instructies in het gareel loopt.
Op dezelfde manier gebeurt het nu ook in elke school, in elke meubelzaak, iedere levensmiddelenwinkel en ook in elke fitnessstudio of hotel – u wordt gewoon allerwegen en overal onder dwang berispt door de verantwoordelijken, zodra u gewoon even op adem wilt komen, door uw neus even onder het masker uit te steken etc. De winkeliers en het personeel zullen u ter plekke oproepen, omdat ze met zware boetes en zelfs met intrekking van de vergunning worden bedreigd, als ze u niet houden aan de maatregelen.
Ze leggen dit steeds weer uit, toch?

Onze prachtige vrije landen zijn allemaal plotseling omgetoverd tot een perfect Stasi-systeem. Zien jullie dat?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: