Zijn er meer mensen die de kosmos steeds minder goed voelen….?

zijn-er-meer-mensen-die-de-kosmos-steeds-minder-goed-voelen….?

27-02-21 02:01:00,

Zijn er meer mensen die net als ik de energiën uit de kosmos altijd voelden in verbinding met hun kruin, zich daarbij/daardoor thuis voelden op de planeet, en daardoor ook altijd vanzelf wisten wat ze moesten doen of zeggen. En in die connectie met de aarde / kosmos zich helemaal compleet voelden met een diepe innerlijke rust en tevredenheid. En die deze connectie / opening / licht het afgelopen jaar nog nauwelijks kunnen voelen…. Makes me terribly sad. Even depressed.

Wie bepaalt wat wij doen met onze ether?

Wie is Elon Musk? Welk gedachtengoed hangt hij aan, waar gelooft hij in… ? Hoe kan iemand die dit oké vindt… van iemand toestemming krijgen om 50.000 satelieten in onze ether te plempen? En… Op wie kunnen we stemmen als we dit BEIDE NIET WILLEN!!!?

Geef hieronder je reacties!!!

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: