Bill Gates wil genetisch gemanipuleerde muggen vrijlaten om je in te spuiten met vaccins – Frontnieuws

bill-gates-wil-genetisch-gemanipuleerde-muggen-vrijlaten-om-je-in-te-spuiten-met-vaccins-–-frontnieuws

28-02-21 10:22:00,

Vliegende injectiespuiten is een uitdrukking die wordt gebruikt om te verwijzen naar een voorgesteld project dat wordt gefinancierd door Bill Gates om genetisch gemodificeerde muggen te creëren die vaccins injecteren bij mensen wanneer zij hen bijten.

In 2008 heeft de Bill and Melinda Gates Foundation 100.000 dollar toegekend aan Hiroyuki Matsuoka van de Jichi Medical University in Japan om onderzoek te doen naar genetisch gemodificeerde muggen.

Hiroyuki Matsuoka van de Jichi Medical University in Japan denkt dat het mogelijk is om van muggen die normaal ziektes overbrengen “vliegende injectiespuiten” te maken, zodat ze vaccins afgeven wanneer ze mensen bijten.

Professor Hiroyuki Matsuoka zal proberen een mug te ontwerpen die een malariavaccin-eiwit kan produceren en uitscheiden in de huid van een gastheer. De hoop is dat dergelijke muggen ook beschermende vaccins tegen andere besmettelijke ziekten kunnen leveren.

Als Matsuoka bewijst dat zijn idee waardevol is, komt hij in aanmerking voor nog eens 1 miljoen dollar aan financiering. De Washington Post noemt vliegende injectiespuiten een “gewaagd idee”.

In feite heeft Bill Gates ooit een zwerm muggen losgelaten op nietsvermoedend publiek tijdens een TED-conferentie in 2009.

“Er is geen reden dat alleen arme mensen dit zouden moeten meemaken”, zei Bill Gates, voordat hij eraan toevoegde dat de muggen niet besmettelijk waren.

Bill Gates financiert ook een project dat tot doel heeft een onzichtbare Quantum-Dot Tattoos aan te brengen die verborgen zit in het Coronavaccin om je vaccinatiegeschiedenis op te slaan.

Quantum-dot tatoeages worden aangebracht op oplosbare suikerhoudende micronaalden, die in een vaccin fluorescerende quantum dots bevatten die zijn ingebed in biocompatibele capsules van micrometer-formaat. Als de micronaalden eenmaal onder de huid zijn opgelost, laten ze de ingekapselde quantum dots achter, waarvan de patronen kunnen worden afgelezen om het toegediende vaccin te identificeren.

Volgens een peer-reviewed onderzoek dat in een gerespecteerd tijdschrift is gepubliceerd door ’s werelds meest gezaghebbende vaccinwetenschappers, doodde Bill Gates DTP-vaccin tien keer meer Afrikaanse meisjes dan de ziekte zelf.

De Indiërs moeten zich ervan bewust zijn dat het door de Britten geleide Gavi, the Vaccine Alliance, erin is geslaagd te infiltreren in de Indiase beleidsvorming op het gebied van de gezondheidszorg,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: