De fake Covid-“pandemie” is het excuus voor concentratiekampen – Frontnieuws

de-fake-covid-“pandemie”-is-het-excuus-voor-concentratiekampen-–-frontnieuws

28-02-21 10:15:00, Eisenhüttenstadt’s Covid-19 detentiekamp.
Sinds het jaar 2000 zijn we getuige geweest van twee baanbrekende gebeurtenissen, 9/11 en Covid-19. Beide veroorzaakten enorme veranderingen in burgerlijke vrijheid en overheidsmacht, waarbij de eerste werden verminderd en de laatste werden versterkt.

Inleiding door Paul Craig Roberts

Het officiële verhaal van 9/11 is ongeloofwaardig omdat het in strijd is met alle bekende wetenschap. Het officiële verhaal over Covid berust op het uitvoeren van de PCR-test op hoge cycli, waarvan bekend is dat ze vals-positieve resultaten opleveren, om de krantenkoppen te kunnen halen over een schrikbarend hoog besmettingspercentage. Het aantal sterfgevallen door Covid wordt vergroot door co-morbiditeiten te negeren en door zelfs sterfgevallen door motorfietsen te tellen als sterfgevallen door Covid. In de VS zijn financiële prikkels voor ziekenhuizen gecreëerd om alle sterfgevallen als Covid-doden te rapporteren. Griepseizoen werd op één hoop gegooid met Covid en verdween. Het is mogelijk dat meer Covid-patiënten werden gedood door beademingsapparatuur dan door Covid en door een immuunsysteem dat niet werd ondersteund door voldoende inname van vitamine C en D en zink. Covid-doden waren niet nodig omdat twee beproefde en veilige behandelingen – HCQ en Ivermectin – beschikbaar waren maar door de overheid werden verboden. Men wilde doden om angst te zaaien zodat de farmaceutische bedrijven miljarden dollars kunnen verdienen aan de verkoop van vaccins en zodat de overheid meer controle kan uitoefenen op de burgers en de burgerlijke vrijheid meer kan belemmeren.

In Florida zijn er geen lockdowns, geen verplichte maskers, geen arrestaties wegens “niet-naleving”, en de burgers van Florida vallen niet dood op straat neer. In feite, zou je niet weten dat er een ‘Covidpandemie’ was. Dit wijst erop dat de Covidpandemie een georchestreerde hoax is met bijbedoelingen.

In de VS werd 9/11 niet alleen gebruikt om zeven landen in het Midden-Oosten en Noord-Afrika onder volledig valse voorwendselen aan te vallen, maar ook om de Amerikaanse grondwet aan te vallen. Habeas Corpus en een eerlijk proces werden door de “oorlog tegen terreur” terzijde geschoven. Bijgevolg is de Amerikaanse burgerlijke vrijheid vandaag sterk verzwakt.

In het onderstaande artikel bericht de Europeaan Soren Korsgaard dat de georkestreerde ‘Covidpandemie’ in de hele Westerse wereld wordt gebruikt als een excuus voor concentratiekampen.

Concentratiekampen voor andersdenkenden

Door: Søren Roest Korsgaard

Een van de meest verontrustende aspecten van de Covid-orchestratie,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: