Doden door vaccinatie. Gebeurt vaccinatie inclusief een nano-chip?

doden-door-vaccinatie.-gebeurt-vaccinatie-inclusief-een-nano-chip?

28-02-21 10:36:00,

Bij Lareb zijn tot nu toe 65 meldingen binnengekomen van een overlijden na vaccinatie met coronavaccins. Het gaat volgens Lareb om kwetsbare ouderen met ernstige onderliggende gezondheidsproblemen en/of hoge leeftijd. Overlijden na vaccinatie wil niet zeggen dat het overlijden is veroorzaakt door de vaccinatie. Volgens Lareb zijn gezondheidsproblemen bij een groot deel de meest voor de hand liggende verklaring voor het overlijden.

Cases
De Enschedese huisarts Bart van Tienen vermoedt dat een 90-jarige patiënt van hem is overleden als gevolg van het toedienen van het coronavaccin van Moderna. Hij meldde haar dood bij Lareb, het instituut voor medicijnbijwerkingen. Van Tienen voelt ‘gewetensnood’ omdat de vrouw gezond was en geen medicijnen slikte en een kwieke en gezonde oudere dus was. Een dag na haar vaccinatie kreeg ze koorts en werd steeds slechter aanspreekbaar. Haar nabestaanden mengen zich niet in de discussie, maar hebben Van Tienen ‘een akkoord gegeven’ ermee naar buiten te treden. Van Tienen zegt dat hij de koorts bij deze mevrouw ‘niet anders kan verklaren dan als een gevolg van de vaccinatie’. „Ik geloof dat het vaccin een grote rol heeft gespeeld”, aldus de huisarts. De GGD-arts stelde vast dat er sprake was van een natuurlijke dood.

Huisarts Rob Elens in het Limburgse Meijel weigert zijn patiënten te vaccineren tegen corona als ze niet een brief ondertekenen die hen wijst op de werking en risico’s van het vaccin AstraZeneca.  De Inspectie van Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) stelt dat een arts dit niet mag doen!

Artsen Collectief
De stichting Artsen Covid Collectief, opgericht in december 2020, bestaat uit een steeds groter wordende, actieve groep van artsen die zich zorgen maakt over het huidige beleid. Op de site is te lezen: Wij zijn gedurende de coronacrisis in een ethisch conflict geraakt door het zien van de schade die de  coronamaatregelen doen. Daar maken wij ons zorgen over. Binnen de artseneed staat het bevorderen van gezondheid en het voorkomen van schade voorop. Gezondheid is meer dan het bestrijden en voorkomen van een virusinfectie. Als artsen hebben wij vanuit ons moreel kompas een verantwoordelijkheid naar alle mensen, met een gemeenschappelijk doel: een evenwichtig zorgbeleid voor alle Nederlanders vanuit vertrouwen in de eigen gezondheid en zelfregie.”

 De coronavaccinatie met nano-chip?
Het RIVM (Rijksinstituut voor Volkgezondheid en Milieu) zegt over deze materie dat nanotechnologie in medische toepassingen op dit moment al toegepast wordt en in de toekomst een aanzienlijke invloed zal hebben op de medische technologie.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: