Het aantal Covid-doden is met 1600% overdreven volgens wetenschappelijk bewijs – ondanks wat ‘Factcheckers’ zeggen – Frontnieuws

het-aantal-covid-doden-is-met-1600%-overdreven-volgens-wetenschappelijk-bewijs-–-ondanks-wat-‘factcheckers’-zeggen-–-frontnieuws

28-02-21 10:23:00,

Een peer-reviewede studie beweert dat de Centers for Disease Control de federale wet heeft overtreden door het aantal dodelijke slachtoffers van het Coronavirus exponentieel op te blazen, bericht The Red Elephants.

De sterftecijfers werden opgeblazen met minstens 1600%, volgens de studie, getiteld “COVID-19 Data Collection, Comorbidity & Federal Law: A Historical Retrospective“.

In de studie wordt opgemerkt dat de CDC op 24 maart een waarschuwing heeft gepubliceerd waarin keuringsartsen, lijkschouwers en artsen worden geïnstrueerd om de onderliggende doodsoorzaken, ook bekend als reeds bestaande aandoeningen of comorbiditeit, niet te benadrukken.

Veel lijkschouwers hebben hun bezorgdheid geuit over de manier waarop ambtenaren hun Covid-sterfgevallen registreren.

De lijkschouwer van Grand County, Colorado heeft onlangs de aandacht gevestigd op de manier waarop de gezondheidsdienst van de staat sommige sterfgevallen classificeert. De lijkschouwer, Brenda Bock, zegt dat twee van hun vijf sterfgevallen in verband met Covid-19 mensen waren die stierven aan schotwonden.

Deze twee mensen waren positief getest op Covid, maar dat is niet wat hen heeft gedood. De schotwond heeft hen gedood, zegt ze.

Bock zegt dat het in dit geval simpel is – de schotwond was de doodsoorzaak.

Ik realiseer me ja, je probeert de aantallen bij te houden, maar je moet het goed doen, en deze mensen stierven niet aan Covid, ze stierven aan schotwonden en dat is hoe het moet worden vermeld, aldus Bock.

De wetenschappelijke studie concludeert ook dat de CDC “illegaal nieuwe regels heeft uitgevaardigd die in strijd waren met de federale wet, wat resulteerde in een inflatie van 1.600% van de huidige Covid-19 sterftecijfers”.

Volgens de nieuwe regels die op 24 maart 2020 van start gingen, moest Covid-19 worden vermeld in deel I van overlijdenscertificaten als een definitieve doodsoorzaak, ongeacht bevestigend bewijs, in plaats van in deel II als een bijdrage aan de dood in de aanwezigheid van reeds onderliggende aandoeningen.

Op haar website zegt de CDC dat slechts 6% van de mensen die als Covid-19-doden werden geteld, alleen aan Covid-19 stierven.

De volgende zijn de belangrijkste onderliggende medische aandoeningen in verband met Covid-19 sterfgevallen:

  • Influenza en longontsteking
  • Ademhalingsproblemen
  • Hypertensieve ziekte
  • Diabetes
  • Vasculaire en niet-gespecificeerde dementie
  • Hartstilstand
  • Hartfalen
  • Nierfalen
  • Opzettelijk en onopzettelijk letsel,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: