Politiek correcte VN secretaris-generaal wordt ‘complottheoreticus’: “Onder het voorwendsel van een pandemie worden de meeste fundamentele vrijheden afgeschaft” – Frontnieuws

politiek-correcte-vn-secretaris-generaal-wordt-‘complottheoreticus’:-“onder-het-voorwendsel-van-een-pandemie-worden-de-meeste-fundamentele-vrijheden-afgeschaft”-–-frontnieuws

28-02-21 10:27:00, António Guterres © Eric Bridiers / Flickr (Public Domain)
Onder het voorwendsel van een pandemie zouden de fundamentele vrijheden worden afgeschaft… Onder het voorwendsel van een pandemie zouden de strenge en dringende veiligheidsmaatregelen die sommige staten hebben genomen, afwijkende stemmen onderdrukken, onafhankelijke media en politieke critici het zwijgen opleggen.

Dit is een samenzweerderige toespraak die de moeite waard zou zijn om door YouTube en Facebook te worden gecensureerd… Behalve dat het niet een van die afwijkende stemmen is die aan het woord is, maar Antonio Guterres, de zeer politiek correcte secretaris-generaal van de VN. Dat hij ook deze noodtoestanden, die overal ter wereld wijdverbreid zijn, aan de kaak stelt, is omdat het verlies van fundamentele vrijheden te zichtbaar is, bericht Medias-Presse-Info.

Met de pandemie als voorwendsel hebben de autoriteiten in sommige landen harde veiligheidsmaatregelen en noodmaatregelen genomen om afwijkende stemmen te onderdrukken, de meeste fundamentele vrijheden af ​​te schaffen, onafhankelijke media het zwijgen op te leggen en het werk van niet-gouvernementele organisaties te belemmeren, zei de VN-chef in zijn jaarlijkse toespraak tot de Mensenrechtenraad (HRC).

🚨Antonio Guterres, secrétaire général de l’ONU, dénonce aujourd’hui l’utilisation du covid, comme prétexte pour réduire les libertés fondamentales et faire taire les critiques politiques. pic.twitter.com/g2STvQnf0j

— 👁️🗽 Constituant (@eglisecovid) February 22, 2021

Antonio Guterres sprak in een vooraf opgenomen videoboodschap ter gelegenheid van de opening van de 46e sessie van de CDH, die vanwege de Covid-19 epidemie voor het eerst in zijn geschiedenis volledig online zal plaatsvinden (tot 23 maart). In zijn toespraak verwees de VN-chef naar de pandemie en betreurde hij dat de daarmee samenhangende beperkingen…

Dienen als excuus om verkiezingsprocessen te ondermijnen, de stem van tegenstanders te verzwakken en kritiek te smoren. Mensenrechtenactivisten, journalisten, advocaten, activisten en zelfs medische beroepsbeoefenaars zijn gearresteerd, vervolgd, geïntimideerd en onder toezicht geplaatst omdat zij kritiek hadden op de maatregelen – of het gebrek aan maatregelen – die zijn genomen om de pandemie aan te pakken. Bovendien is de toegang tot essentiële informatie soms belemmerd, terwijl dodelijke misinformatie is verspreid, ook door sommige leiders, aldus Guterres.

We weten niet welke staten het doelwit zijn van Guterres woorden, maar hoe dan ook… zijn beschuldigingen passen als een handschoen bij de regering van Macron, en hun voor onbepaalde tijd noodtoestand,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: