Volgens deskundige in rechtszaak tegen Staat zijn zowel avondklok als vaccin overbodig – De Lange Mars Plus

volgens-deskundige-in-rechtszaak-tegen-staat-zijn-zowel-avondklok-als-vaccin-overbodig-–-de-lange-mars-plus

28-02-21 10:19:00,

Tijdens de rechtszaak van Viruswaarheid tegen de Staat maakt getuige-deskundige Pierre Capel gehakt van het het door de overheid gevoerde beleid. In een heldere uitleg geeft hij aan waarom de avondklok overbodig is en het vaccin achterhaald. Ook blijkt het beeld dat de overheid oproept over een zogenaamde Britse variant een erg vertekende kijk op de werkelijkheid te zijn.

Pierre Capel

Capel is emeritus hoogleraar immunologie. Hij zit al vijftig jaar in het vak en heeft zijn sporen verdiend met genetische modificatie en vaccinontwikkeling. Overduidelijk een man die weet waarover hij het heeft als het over vaccinatie gaat.

Hij liet zich al eerder kritisch uit over het beleid tegenover de BPOC. Lees hier wat hij daar zei in Immunoloog: overheid weet dat corona maatregelen niet helpen, gaat toch door.

Capel begint zijn betoog met de opmerking dat hij geschokt is over de termen die over de tafel vliegen. Twee termen zet hij even recht.
Hij vertelt dat besmettelijkheid betekent dat na dag negen na een infectie er nooit meer een actief virus is.
En voegt hij hieraan fijntjes toe, wat met besmettingen wordt gemeten heeft niets met besmettelijkheid te maken, omdat de PCR-test ook na die negen dagen positief kan zijn.

Een Britse variant bestaat niet

Capel meldt dat er nu in Engeland 747 verschillende varianten van het virus zijn. Hij vraagt zich cynisch af als je het hebt over de Britse variant of je dan praat over nummer 318  of over een andere. Hij vindt het niet terecht om over 1 variant te spreken terwijl het een hele brede familie is met eigen karakteristieken.

Daarnaast blijken zij zich nog heel snel over de wereld te verspreiden ook.

Lockdowns van havens of vliegvelden houden dit echt niet tegen.

Ook hekelt hij het voortdurend spreken in ons land over de ‘dreiging van de variant’ terwijl ook hier een veelheid aanwezig is. Volgens Capel gaat het op dit moment al over 342 aanwezige virusstammen.

Beleid

Normaal, betoogt de emeritus, is er een tweesporenbeleid. Men zoekt naar een medicijn en naar een vaccin.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: