World Economic Forum verwijdert hun video met toejuiching op de lockdowns die 120 miljoen mensen in extreme armoede hebben gestort – Frontnieuws

world-economic-forum-verwijdert-hun-video-met-toejuiching-op-de-lockdowns-die-120-miljoen-mensen-in-extreme-armoede-hebben-gestort-–-frontnieuws

28-02-21 10:18:00,

Het World Economic Forum (WEF) onder leiding van Klaus Schwab tweette vrijdag een video waarin de globale lockdowns worden gevierd.

Schwab en het WEF juichen de lege straten toe en benadrukken dat de globale pandemie lockdowns “steden over de hele wereld stilletjes verbeteren”. De video toont verlaten straten, lege fabrieken en vliegtuigen die aan de grond blijven. Blijkbaar maakt het WEF zich geen zorgen over de armste burgers ter wereld, die zwaar hebben geleden onder de NWO lockdowns voor een virus dat voornamelijk toeslaat op 80-jarigen.

De globale lockdowns van de Great Reset-priesters zullen 120 miljoen mensen in extreme armoede storten.

Het WEF, het belangrijkste orgaan dat Klaus Schwabs idee van een zogeheten “Great Reset” van een globale economische orde promoot, werd alom belachelijk gemaakt voor de post, onder meer door Martin Daubney, voormalig lid van het Europees Parlement voor de Brexit-partij, die een van de eersten was die de video onder de aandacht bracht voordat ze werd verwijderd. Daubney plaatste de video later opnieuw, waardoor het WEF nog meer kritiek te verduren kreeg.

This is the tweet the @wef deleted, saying “lockdowns are quietly improving cities”

Lockdowns have destroyed cities, lives & economies. Yet climate change zealots see them as tools of control

These unelected cranks must NEVER be allowed near policy

pic.twitter.com/NKtqQbjUXm

— Martin Daubney (@MartinDaubney) February 27, 2021

Ik ben blij dat ze dit hebben getweet, want het heeft hen ontmaskerd als de wereldvreemde idioten die ze zijn. Het WEF ziet de mensheid als een plaag, iets dat gecontroleerd en gevangen gehouden moet worden, om de arbitraire klimaatdoelstellingen te halen.
Er is alleen één probleem: het publiek wil niet meewerken aan hun Great Reset onzin. Alle dingen die het WEF wil stoppen: werk, reizen, kapitalisme, zijn de dingen waar de overgrote meerderheid van de mensheid voor leeft. De WEF heeft zichzelf ontmaskerd als belachelijk ongevoelig voor de gewone man en vrouw. Beschut in hun ivoren torens, behandelen ze de rest van ons met absolute ziedende minachting, zegt Daubney in een gesprek met Breitbart.

Klaus Schwab heeft ook duidelijk gemaakt dat lockdowns een geweldige optie zijn om de opwarming van de aarde tegen te gaan.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: