Amerikaanse arts waarschuwt wereld voor corona biowapen

amerikaanse-arts-waarschuwt-wereld-voor-corona-biowapen

01-03-21 11:10:00,

coronavirus is biowapenAls het beruchte coronavirus wereldwijd zoveel slachtoffers maakt, waarom wordt er dan geen gebruik gemaakt van de voorhanden zijnde behandelmethodes.

Het antwoord is simpel, want met het Mrna vaccin haal je volgens een Amerikaanse arts het Paard van Troje binnen dat voor ongekende aantallen dodelijke slachtoffers kan zorgen. 
 

Tot op dit moment is er wetenschappelijk niet bewezen dat er daadwerkelijk zoiets is als een SARS-CoV-2 virus. Dat neemt niet weg, dat er waarschijnlijk iets is waardoor mensen ziek worden en dat net zo gevaarlijk is als een fikse griep.

En dan zijn er uiteraard diverse theorieën over wat dan dat “iets” precies is.

Exact twee jaar geleden waarschuwde Minister van Defensie Ank Bijleveld tijdens de jaarlijkse veiligheidsconferentie in München dat er een groeiend gevaar bestaat voor aanvallen met biowapens. 

The world could face a large-scale bioweapon attack within “the next 10 to 15 years,” the defense minister of the Netherlands warned. “The threat is real, this is not a script for a film,” Ank Bijleveld said Saturday evening on the sidelines of this year’s Munich Security Conference, one of the world’s biggest gatherings of security and defense policymakers and experts.

Een werkelijke bedreiging zo stelde zij en niet het script van een film. Met dat in het achterhoofd gaan we naar Dr. Lee Merrit.

Dr. Merit is een gerespecteerde Amerikaanse chirurg die niet alleen voorzitter is geweest van de American Association of Physician Specialists, maar ook diverse onderscheidingen heeft gekregen. Hij is eveneens jarenlang werkzaam geweest voor de Amerikaanse marine en derhalve bekijkt hij ook dingen vanuit die invalshoek.

Zij noemt wat er nu gaande is omtrent het coronavirus een oorlog. Een oorlog die op een ander niveau plaatsvindt dan dat we tot nu toe gewend zijn geweest. Zij noemt het warfare 5.0 en het verschil met warfare 4.0 is dat je daar te maken had met een tegenstander die je kon herkennen aan de uniformen en die bestond uit fysieke verschijningen.

Warfare 5.0 is anders, omdat je daar te maken hebt met fysiek onzichtbare vijanden.

Zij stelt dat voor het inzetten van biowapens één van de moeilijkste dingen tot nu toe de distributie was. Je mag dan bijvoorbeeld wel een dodelijk iets hebben zoals Anthrax,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: