Covid is een internationaal georkestreerde financiële & fascistische staatsgreep – CSTV

covid-is-een-internationaal-georkestreerde-financiele-&-fascistische-staatsgreep-–-cstv

01-03-21 08:10:00,

Achter onze rug voltrekt zich op dit moment de aanloop naar de grootste economische shock die de wereld ooit heeft gekend.

Door de coronamaatregelen werden gigantische geldsommen door de centrale banken in de economie gepompt.

De burgers ontvingen hiervan slechts een paar kruimels. Terwijl de rijkste op aarde daardoor vele malen rijker zijn geworden en de armen nog armer, is een crash van het huidige financiële systeem door de zich exponentieel ophopende schuldenberg onontkoombaar.

Ernst Wolff pleit gepassioneerd voor een tijdige invoering van een democratisch geldsysteem – nu het nog kan.

Ernst Wolff is journalist en auteur van boeken en artikelen over de krachten achter ons financiële systeem, waaronder: Pillaging the World, The history and politics of the IMF, Marburg 2014; Finanz-Tsunami – wie das globale Finanzsystem uns alle bedroht, Marburg 2017.

Ernst Wolff heeft een vooruitziende blik

Duitse econoom Ernst Wolff schreef in 2019 het boek: De Financiële Tsunami.

Tijdens een interview vorig jaar maart 2020 (!) noemt hij Covid een internationaal georkestreerde financiële & fascistische staatsgreep. 

Interview:
https://wakkermens.info/aiovg_videos/ernst-wolff-en-de-financiele-crash/

Op 30 maart 2020 kwam Wolff met het volgende commentaar:

Ernst Wolff :

Hoe langer de coronacrisis duurt, hoe duidelijker de flagrante wanverhouding wordt tussen het gevaar van het virus en de maatregelen die worden genomen om het virus in te dammen. De beknotting van democratische rechten, het bewust creëren van massale werkloosheid en het openstellen van de geldsloten door de centrale banken veroorzaken duidelijk schade die ernstige economische en sociale gevolgen zal hebben.

Daarom groeit overal de twijfel over de officiële presentatie van de pandemie. Maar dit roept vragen op: Waren regeringen niet altijd al geïnteresseerd in een soepel functionerende economie, waardoor ze positieve enquêteresultaten kregen en hun kansen op herverkiezing werden vergroot? Waarom brengen ze de wereldeconomie nu bewust tot stilstand?

Officieel is dit uit zorg voor de gezondheid van de mensen. Dit wordt echter tegengegaan door het feit dat de regeringen in de afgelopen jaren in het kader van het bezuinigingsbeleid de gezondheidszorg systematisch hebben ontmanteld, dat ze de medische zorg van de bevolking hebben beperkt, duurder hebben gemaakt en dus drastisch hebben verslechterd, en dat ze opdringerig de protesten van het klinisch personeel hebben genegeerd.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: