Marie Avondklok Tan-De Sonnaville hielp Rutte vaker… – Interessante Tijden

marie-avondklok-tan-de-sonnaville-hielp-rutte-vaker…-–-interessante-tijden

01-03-21 03:13:00,

De nevenfuncties die deze agressieve hete aardappel zelf opgaf

Camiel Driesen van NRC Handelsblad (Thomas Leysen, het Mediahuis) nam het met de Christian van Thillo-kranten (Het Parool, Regiobladen, Algemeen Dagblad) op voor hun Kartel-heldin Marie Anne Tan- De Sonnaville. Zij beweren dat die Avondklok-rechter ‘het kabinet eerder liet zweten’ in verband met de Urgenda-zaak.

Daarom zou je niet kunnen beweren, dat zij partijdig stond tegenover Jeroen Pols en Willem Engel die voor het burgerbelang procedeerden tegen de onrechtmatige avondklok. Echter, zowel Avondklok als CO2-zwendel benadelen beide op groteske wijze de burger, zijn welvaart en grondrechten. 

NRC Fakenews

De Journalistiek is ziek
Zoals meestal bij ‘de journalistiek’ in handen van 2 miljardair-Belgen, John de Mol, Martijn van der Vorm en hun overheid: het tegendeel is waar.

CO2-zwendel kost de Vierde Macht nul euro, maar de burger moet de honderden miljarden euro’s aan subsidies ophoesten voor windmolenaars, biomassacentrales en zonnefarms. Het is dus feitelijk onjuist te suggereren, dat Tan-De Sonnaville in het voordeel van burgers beslist.

Ze beslist in het voordeel van het kartel, als je zegt dat dit ‘De Staat miljarden kost’. Alleen al het Energieakkoord (kosten 104 miljard euro, waarvan 73 miljard euro SDE+ subsidies) kost tot nu toe per Nederlander tussen de 4000 en 5000 euro. En dat is nog maar het begin:

NRC Handelsblad, 17 februari 2021: Dat kost DE BURGER miljarden, de zelfde burger die door Tan de Sonnaville genaaid werd door de avondklok onrechtmatig overeind te houden. Fake News!

Immers, de Urgenda-zaak die ‘De Staat der Nederlanden’ verplicht tot deelname aan CO2-politiek, bepleit exact het zelfde als wat Mark Rutte voor CNN bepleitte, en wat Sigrid Kaag als 2030 Agenda-minister bepleit. Namelijk de 2030 Agenda waar het Koningshuis zelf steun aan verleent, het ‘akkoord’ (dictaat) van Parijs waaruit Nederland de 55% CO2-reductie voor 2030 oplegde.

Een doel waarvoor nota bene Mark Rutte zelf pleitte in zijn lezing op 2 maart 2018 voor de Bertelsmann Stiftung in 2030. Oftewel, een nog hoger doel dan waar Urgenda voor pleitte (25% in 2020), en 8 maanden VOOR het Urgenda-vonnis.

Mark Rutte’s pleidooi om de eigen bevolking harder te n**ien bij de Bertelsmann Stiftung

Astroturfing, Kunstgras-Grassroots
Bovendien komt de financiering van Urgenda van 2 bronnen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: