Nederlandse staat acht zich niet verantwoordelijk voor schade door vaccinaties en schuift schuld af op zorgverleners – Xandernieuws

nederlandse-staat-acht-zich-niet-verantwoordelijk-voor-schade-door-vaccinaties-en-schuift-schuld-af-op-zorgverleners-–-xandernieuws

01-03-21 08:04:00,

Stel dat de vaccins inderdaad gruwelijk fout gaan, dan heeft de staat zijn handen al op voorhand in onschuld gewassen.

—————————————————————————————————————————————-

‘Gezondheid is de perfecte kapstok om onderdrukking aan op te hangen’ – ‘Nederlandse regering pleegt terroristisch geweld tegen de bevolking’

—————————————————————————————————————————————-

Sven Hulleman (‘Een Vrede Reeds Gewonnen’) heeft er in zijn nieuwe video column ‘Van Vrijheid en Verantwoordelijkheid‘ op gewezen dat de Nederlandse staat zich niet verantwoordelijk acht voor de eventuele schadelijke gevolgen van vaccinaties, die zoals het er nu naar uitziet indirect verplicht zullen worden gesteld. ‘Gezondheid is de perfecte kapstok om onderdrukking aan op te hangen,’ begint hij. Waarop ik onmiddellijk aan Adolf Hitler dacht, die ermee begon de Joden te beschuldigen dat zij besmettelijke ziektes verspreidden. U ziet de parallel met onze tijd, onze leiders en hun beleid? U ziet waar dit voor mensen die niet gedwongen aan dit wereldwijde experiment met genetische manipulatie ‘vaccins’ willen meedoen, op dreigt uit te draaien?

‘Het afkalven en het inperken van de grondrechten wordt enorm gemakkelijk gemaakt door een beroep te doen op de volksgezondheid,’ vervolgt Hulleman. Zo gaf VN secretaris-generaal António Guterres afgelopen week aan dat de coronacrisis door veel wereldleiders gebruikt wordt om essentiële rechten te beperken, en zich daarbij te pas en te onpas schuldig maken aan machtsmisbruik.

‘Ook de Nederlandse regering heeft de macht de grondrechten te beperken onder het motto dat er een grote crisis in de volksgezondheid gaande is,’ gaat hij verder. ‘Ieder tegenargument wordt van tafel geveegd. Van iedere wetenschapper die een ander geluid geeft dan degenen die het regeringsbeleid mogelijk maken, wordt gezegd dat ze fake nieuws verspreiden.’

Vaccinpusher Hugo de Jonge

‘In Nederland werd dit volstrekt zichtbaar toen (Wybren) Van Haga vroeg of er eigenlijk onderzoek wordt gedaan naar de correlatie tussen vaccineren en doden. Van de manier waarop Hugo de Jonge daarop inging kon ik niet anders constateren dat we hier een vaccinpusher hebben. Dat is niet verwonderlijk, want hij heeft ongetwijfeld allerlei lobbyisten aan zijn tafel, die bezig zijn hun producten te verkopen.’

In Zwitserland worden de vaccins van AstraZeneca – waar De Jonge een groot contract mee sloot – al gedumpt omdat er teveel bijwerkingen zijn.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: