Registreren artsen systematisch onterecht Covid19 als doodsoorzaak? – CSTV

registreren-artsen-systematisch-onterecht-covid19-als-doodsoorzaak?-–-cstv

01-03-21 11:01:00,

Het is aan de hand van onderstaande en wat we allemaal hebben gezien afgelopen jaar toch niet overdreven om te stellen dat het er in ieder geval alle schijn van heeft dat (groepen) artsen, om de één of andere reden, systematisch covid19 als doodsoorzaak opschrijven.

Het kost steeds meer moeite om nog over covid te spreken. De puzzelstukjes vallen zo makkelijk in elkaar en de basis van nog enige geloofwaardigheid over dit virus is zo weggevaagd door verschillende keiharde feiten dat je het woord corona of covid haast niet meer serieus in een zin kunt benoemen.

Falende PCR. Griep verdwenen. Geen oversterfte. Et-ce-te-ra.  2+2 is toch echt nog steeds 4 en geen 5 zoals in het boek 1984 van George Orwell waar overheden 2+2=5 als feit bestempelen. Men wordt daadwerkelijk geacht om het te geloven.  Een leugen als een feit aannemen totdat je het ook zelf daadwerkelijk gelooft. Klinkt bekend.

Vooral de bovenklasse kan niet vrijuit denken en praten. De gedachtepolitie van het Ministerie van Liefde sluitt je op en zuivert als men vermoedt dat je denkt dat 2+2 vier is.. Dat feiten feiten zijn. Een hele nare psychische truc. De onderklasse werd kaalgeplukt maar leefden wat dat betreft een klein beetje vrijer en enig verzet kon worden geboden.

Een nationaal schandaal

Volgens The Dailymail eisen rouwende familieleden, samen met parlementsleden en topmedici, een diepgaand onderzoek omdat families MEER dan per uitzondering onthullen dat zij denken dat hun dierbaren ten onrechte als virusslachtoffers zijn gecertificeerd. (bron)

Meer dan 100 lezers van Daily Mail schreven brieven nadat Bel Mooney onthulde dat de dood van haar vader was geregistreerd als covid.

Een begrafenisondernemer zei dat het ‘een nationaal schandaal’ was. De claims maken deel uit van een Daily Mail-onderzoek dat ernstige vragen oproept over het stijgende dodental.

Meer dan 100 lezers schreven hartverscheurende brieven naar aanleiding van een ontroerend artikel van Bel Mooney afgelopen zaterdag.

Ze onthulde dat de dood van haar 99-jarige vader, die leed aan dementie en chronische obstructieve longziekte, werd geregistreerd als coronavirus.

Tientallen uitten soortgelijke frustraties dat de doodsoorzaak covid van ouderen en al zwaar zieke familieleden ten onrechte waren toegeschreven.

Acht van de families die aan de Daily Mail schreven hebben er met succes bij artsen op aangedrongen om de doodsoorzaken die eerder als Covid-19 waren geregistreerd,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: