Britse artsen worden gedwongen om coronavaccin te nemen

britse-artsen-worden-gedwongen-om-coronavaccin-te-nemen

02-03-21 12:16:00,

britse arts verplicht vaccinerenIn Groot-Brittannië staan de medische autoriteiten op het standpunt dat artsen, waaronder huisartsen, een professionele plicht hebben om zich te laten vaccineren tegen covid-19. 

Artsen die dit weigeren kunnen rekenen op disciplinaire maatregelen, want alles moet wijken voor de heilige graal.

De wereld waarin wij tegenwoordig leven is al bizar, maar dat wordt dat met iedere dag die voorbijgaat een beetje erger. Overal komt de dwang tevoorschijn om mensen in te spuiten met een niet getest experimenteel vaccin, waarvan de makers weten wat het ongeveer doet in het menselijk lichaam.

Dit keer is het menens en zal er met grof geschut worden geschoten op hen die durven dwarsliggen en wensen te beschikken over hun eigen lichaam. Jouw lichaam is niet van jou, het behoort toe aan de dictatoriale gemeenschap die kan besluiten dat ze er in naam der gezondheid dingen mee gaan uitspoken.

En dat betekent dat er nu in Groot-Brittannië artsen onder vuur komen te liggen, dat wil zeggen, zij die het lef hebben om het vaccin te weigeren.

Chris Whitty, de belangrijkste medisch adviseur van de overheid, heeft gezegd dat artsen een professionele plicht hebben om het vaccin te nemen. Hij wordt in deze mening ondersteund door de General Medical Council.

Dit betekent dat artsen geen keus hebben. Ze moeten het vaccin nemen, want anders zullen er disciplinaire maatregelen volgen.

De Britse overheid heeft net als die bij ons, altijd gezegd dat vaccinaties niet verplicht zullen worden, maar wordt nu gezegd, dat geldt alleen voor het publiek, het is een ander verhaal voor zorgprofessionals zoals artsen.

Alleen als een arts goede medische gronden heeft waarop deze niet gevaccineerd kan worden, dan wordt dat geaccepteerd en zullen er uitgebreide maatregelen worden genomen om de veiligheid van diens patiënten te waarborgen.

Ook de grote British Medical Association heeft ondertussen het voorstel van Chris Whitty steun gegeven. Tenzij er reden is voor een uitzondering moet iedereen die in de zorg werkt, worden gevaccineerd. Ook de nationale gezondheidsdienst, de NHS, vindt het een goed idee om iedereen in de zorg verplicht te vaccineren.

Dit betekent dat er op dit moment in Groot-Brittannië discussies worden gevoerd of mensen die een vaccinatie weigeren ontslagen mogen worden. De Britse Minister van Justitie heeft inmiddels bevestigd dat werkgevers van nieuwe werknemers mogen verlangen dat deze zich laten vaccineren.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: