De CEO van Pfizer noemt Israël een groot vaccinatielaboratorium – Frontnieuws

de-ceo-van-pfizer-noemt-israel-een-groot-vaccinatielaboratorium-–-frontnieuws

02-03-21 05:47:00, © Israel Defense Forces / Flickr (CC BY-NC 2.0)
Zoals reeds gemeld, is in landen waar vroeg met vaccineren is begonnen en waar massaal is ingeënt, zowel het aantal gevallen als het aantal sterfgevallen massaal gestegen. Naast Israël is dit onder meer geconstateerd in het Verenigd Koninkrijk en Gibraltar.

Voor Pfizer CEO Albert Bourla, zijn de Israëli’s in het bijzonder de laboratoriumratten voor zijn vaccin. In een interview op NBC, zei Bourla:

Ik denk dat Israël op dit moment het laboratorium van de wereld is geworden, omdat zij in deze situatie alleen ons vaccin gebruiken en zij een zeer groot deel van hun bevolking hebben gevaccineerd, zodat wij zowel economische als gezondheidsindexen kunnen bestuderen.

Soms zijn medische experimenten op mensen noodzakelijk en te rechtvaardigen, indien de deelnemers op de hoogte zijn van alle mogelijke omstandigheden en als ze vrijwillig hun toestemming geven. Dit is niet gebeurd in Israël. Door middel van “groene paspoorten” en stickers dreigt de regering in feite iedereen te straffen die weigert deel te nemen aan een “laboratorium”-experiment voor een reusachtig farmaceutisch bedrijf met een zeer problematische staat van dienst.

De resultaten van dit Pfizer-Israëlisch experiment zijn niet bepaald bemoedigend. Hoewel het mogelijk is, zoals sommige studies suggereren, dat de meeste gevaccineerden ten minste op korte termijn bescherming tegen Covid-19 hebben, kan niemand het verbazingwekkende feit ontkennen dat in slechts acht weken van massale vaccinatie het totale aantal Covid-19-doden in de Joodse staat is verveelvoudigd ten opzichte van het aantal dat zich in de voorafgaande tien maanden had opgestapeld.

Sinds Israël in een natie van proefkonijnen is veranderd, is een virus dat vroeger vooral ouderen en mensen met ernstige gezondheidsproblemen trof, nu volledig van aard veranderd. Na slechts 2 maanden van een “succesvolle” massale vaccinatiecampagne is 76% van de nieuwe gevallen van Covid-19 jonger dan 39 jaar. Slechts 5,5% is ouder dan 60, en 40% van de kritieke patiënten is jonger dan 60. Het land heeft ook een sterke stijging gezien van het aantal gevallen van Covid-19 bij zwangere vrouwen, van wie sommigen in kritieke toestand verkeren, volgens berichten in Israëlische kranten. In de afgelopen weken is het aantal gevallen van Covid-19 bij pasgeborenen met 1300% gestegen (van 400 gevallen bij kinderen onder de twee jaar op 20 november tot 5800 in februari 2021).

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: