De indrukwekkende woorden van de Horeca en Koninklijke Horeca Nederland (KHN) – CSTV

de-indrukwekkende-woorden-van-de-horeca-en-koninklijke-horeca-nederland-(khn)-–-cstv

02-03-21 05:41:00,

De indrukwekkende woorden van de Horeca en Koninklijke Horeca Nederland (KHN)

‘Wij doen terras om 12.05 open met bediening en zien wel’

Op veel plaatsen in het land zetten horecaondernemers dinsdag hun terrassen op straat. Sommige terrassen voeren ‘ludiek actie’ en zullen niet serveren. Andere terrassen gaan wel open, mét bediening.¨ https://www.missethoreca.nl/horeca/nieuws/2021/03/wij-doen-terras-om-12-05-open-met-bediening-en-zien-wel-101361049

Blijkt nu dat de woorden van het kabinet rutte en de daarbij behorende boetebepalingen die behoorlijke angst in de letterlijk en figuurlijk wegkwijnende lijven van de Horeca ondernemers hebben gejaagd zwaarder te wegen.

Vorige week werd er met veel tamtam opgeroepen tot het terug openen van de terrassen want ¨de ondernemers trokken het niet meer¨

Nu op de dag des oordeels blijkt het bij hier en daar een ludieke protestactie te blijven.

Ik kan de actie van het Rotterdams terras wel waarderen, want als vanuit het binnenhof het land bestuurd wordt door opblaaspoppen, moet het met een terras ook kunnen nietwaar?

Begrijpelijk vanwege het risico op een torenhoge boete, maar jammer, want dit zijn niet de acties die ons allemaal uit deze klucht gaat halen. 3x is scheepsrecht dan?

Maar ja, het had slechter kunnen zijn. Want stel dat het kabinet rutte had gezegd ¨de kappers mogen niet open¨, of U niet buiten had mogen spelen tot 9 uur? Of in het ergste geval zij U niet zouden beschermen met mondkapjes tijdens het halen van Uw welverdiende dagelijkse boterham?

Horeca gaat massaal open tegen verbod van kabinet in

Beoordeel dit artikel alstublieft. Het helpt mee om door de censuur heen te komen.

4.9
7
Stemmen

Artikelbeoordeling

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: