Klimaat en corona als verdienmodellen met belastinggeld – Climategate Klimaat

klimaat-en-corona-als-verdienmodellen-met-belastinggeld-–-climategate-klimaat

02-03-21 02:39:00,

Afbeelding Shutterstock.

Een bijdrage van Dolf van Wijk.

De prominenten der aarde hielden eind januari hun jaarlijkse Davos’ bijeenkomst, georganiseerd door het ‘World Economic Forum’. Ditmaal online. Onder leiding van Klaus Schwab, die men de belichaming van de inmiddels bekende ‘Grote Herstart’ (The Great Reset) mag noemen, kregen leden van de mondiale elite een gelegenheid hun visie over de toekomst van de wereld te verkondigen. President Xi Jinping speelde toegewijd zijn globalistische rol op dit internationale podium. Hij bewees lippendienst aan de VN klimaatagenda, terwijl China het afgelopen jaar er 38,4 Gigawatt aan kolencentrales bijbouwde, drie maal zoveel als de uitbreidingen in de rest van de wereld.

President Poetin bracht ook fundamentele kritiek. Hij sprak zijn bezorgdheid uit over de gevolgen van de coronamaatregelen voor de economie, de werkloosheid en de enorme toename van de wereldwijde schuld die nu gemiddeld 200% van het wereldwijde BNP bedraagt. Poetin benoemde ook de onbalans tussen rijkdom en armoede in de wereld en het verdwijnen van de middenklasse. Hij bekritiseerde het monopolie en machtsmisbruik van de Amerikaanse ‘Digital Giants’. Alleen Xi Jinping en Poetin brachten problematische machtsverhoudingen ter sprake, met suggesties wat daaraan moest worden gedaan.

Poetin’s scherpe analyse van de werkelijke wereldproblemen stond in schril contrast met de presentatie van de Voorzitter van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen. Zij stelde dat de twee grootste uitdagingen van deze tijd de pandemie en het klimaat zijn. Lezers van dit blad weten dat deze ‘uitdagingen’ slechts valse problemen zijn. Het klimaat varieert binnen een natuurlijke amplitude en warmt alleen in computermodellen gevaarlijk op. Ook de opgeklopte corona-crisis is gebaseerd op computermodellen, terwijl we inmiddels weten dat de sterfte vergelijkbaar is met een stevige griep. ‘Besmettingsgolven’ zijn gebaseerd op PCR testen die geen besmettingen kunnen aantonen.

Er zijn veel overeenkomsten tussen de CO2 hysterie en de nep pandemie. Ze worden beide wereldwijd aangestuurd vanuit instituten, de WHO en het IPCC, die gelieerd zijn aan de Verenigde Naties maar niets met het oorspronkelijke doel van de VN, conflict-resolutie, te maken hebben. De maatregelen die volgens VN-richtlijnen worden uitgevoerd om beide vermeende rampen te bestrijden zijn draconisch en extreem kostbaar. Ze worden grotendeels gefinancierd met belastinggeld. De communicatie om de rampverhalen via de reguliere media te verspreiden vertoont eveneens opvallende gelijkenissen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: