Onzichtbare straling en Long covid.

onzichtbare-straling-en-long-covid.

02-03-21 03:04:00,

                                           Elektromagnetische velden van draadloos gebruik zichtbaar gemaakt.

De onzichtbare straling in ons milieu, wordt veroorzaakt door een enorme toename van draadloos gebruik in de 21ste eeuw. De nasleep van een coronabesmetting in 2020, veroorzaken bij sommige mensen die genezen zijn van het coronavirus, nog steeds symptomen. Symptomen die erg veel lijken op de symptomen van beginnende elektrogevoeligheid (EHS), voor alle draadloze apparatuur.

Genezen van het coronavirus
Long Covid of Chronisch Covid Syndroom (CCS) is een verzameling van symptomen die bij tien tot twintig procent van de COVID-19 patiënten langer dan een maand, bij iets meer dan twee procent, langer dan drie maanden aanhoudt nadat ze genezen verklaard zijn van de besmetting met het COVID-19 virus. Het ziektebeeld is nieuw en is door de wetenschappelijk nog niet goed begrepen. Actueel onderzoek, in de tweede helft van 2020, richt zich op het in kaart brengen van de verschijnselen, het onderzoeken van mogelijke oorzaken en van therapiemogelijkheden. De naam van het syndroom is spontaan ontstaan en mogelijk nog niet definitief.

Na de corona besmetting
Veel voorkomende long COVID-symptomen zijn:
-extreme vermoeidheid (vermoeidheid);
-slaapproblemen (slapeloosheid);
-tinnitus, oorpijn;
-huiduitslag
-depressie en angst;
-gewrichtspijn;
-kortademigheid;
-pijn op de borst of beklemming;
-problemen met geheugen en concentratie (“hersenmist”)
-hartkloppingen;
-duizeligheid;
-gevoel van prikkende spelden en naalden;
-misselijkheid, diarree, buikpijn, verlies van eetlust;
-koorts, hoesten, hoofdpijn, keelpijn, veranderingen in reukvermogen of smaak.

Studies
Verschillende studies vonden lange termijn effecten van de infectie aan verschillende organen zoals de nieren, lever, darmen en het zenuwstelsel. Symptomen zoals een verminderde functie van longen, hart en een lage lichamelijke belastbaarheid.  De Lancet publiceerde begin 2021 een cohort-onderzoek, waar patiënten uit Wuhan herhaaldelijk werden gemeten, bleek dat 63% van hen leden aan fatigue en/of spierzwakte leed en 26% aan slaapstoornissen. Bij de patiënten die ernstiger ziek waren geweest, zag men de meeste longproblemen. Een Zwitsers onderzoek bij een steekproef van ruim 400 COVID-19 patiënten beschrijft, dat na zes maanden nog 26% zich niet als vanouds voelt. Onder patiënten die in het ziekenhuis waren opgenomen is 39% niet volledig hersteld, net als 23% van de patiënten die de ziekte thuis doormaakten.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: