Rockefeller Foundation plande reeds in 2010 “lock step” scenario’s van een globale pandemie – Frontnieuws

rockefeller-foundation-plande-reeds-in-2010-“lock-step”-scenario’s-van-een-globale-pandemie-–-frontnieuws

02-03-21 03:16:00,

De Rockefeller Foundation heeft in samenwerking met het Global Business Network van futuroloog Peter Schwartz in mei 2010 een rapport gepubliceerd met de titel: “Scenario’s voor de toekomst van technologie en internationale ontwikkeling”.

Interessant is hier dat het eerste scenario, getiteld “Lock Step”, een wereld beschrijft van totale regeringscontrole en autoritair leiderschap. Het stelt zich een toekomst voor waarin een pandemie (!) nationale politici in staat stelt hun gezag te laten gelden en strikte regels en beperkingen op te leggen die zullen blijven bestaan ​​nadat de pandemie is verdwenen, zoals NEO meldt. Het rapport werd ook opgepikt door Needtoknow News.

F. William Engdahl stelt daar dat de eerste helft van dit scenario zich reeds heeft ontvouwd. Elke dag melden de internationale media dat meer en meer mensen in verschillende landen “positief” werden bevonden voor het Coronavirus. Naarmate de gerapporteerde aantallen toenemen, neemt ook de wijdverspreide nervositeit toe, die vaak de vorm aanneemt van paniekaankopen van mondkapjes, ontsmettingsmiddelen, toiletpapier en ingeblikte levensmiddelen, verklaart hij. Ons wordt verteld dat we de testresultaten moeten accepteren als wetenschappelijk verantwoord. De regeringen maken van de paniek gebruik om strenge controlemaatregelen te nemen, die zij ook na het verdwijnen van de ziekte zullen blijven handhaafden.

Het plan, die uit het Rockefeller rapport geoefend werd, heeft de veelzeggende naam “Lock Step”.

In de ene stad na de andere en in het ene land na het andere worden grote evenementen waar veel mensen samenkomen afgelast. Zo zijn het carnaval van Venetië, grote sportevenementen, handelsbeurzen in Zwitserland en elders afgelast. Grote luchtvaartmaatschappijen worden financieel geruïneerd nu mensen over de hele wereld vakantievluchten annuleren, evenals cruisemaatschappijen. China geeft opdracht tot het verbranden van geldbiljetten, omdat deze besmet zouden kunnen zijn. Het Franse Louvre gaat weer open, maar accepteert geen contant geld, alleen kaarten, omdat het papier besmet zou kunnen zijn. De WHO waarschuwt voor besmettingsgevaar van papiergeld. Landen voeren wetten in, zoals in het VK, op grond waarvan burgers die geïnfecteerd zouden kunnen zijn, wettelijk kunnen worden vastgehouden. De toenemende media-aandacht in het Westen voor winkels met kale schappen voor alledaagse benodigdheden zoals rijst, pasta en toiletpapier leidt overal tot paniekaankopen, aldus Engdahl.

Deze gebeurtenissen werden uitgespeeld in het Rockefeller rapport.

Het Schwartz-scenario luidt:

In 2012 brak eindelijk de pandemie uit waar de wereld al jaren op wachtte.  » Lees verder

%d bloggers liken dit: