Veel nieuwe politieke partijen zijn tegen corona maatregelen: stemwijzer tegen 1,5 meter maatschappij – De Lange Mars Plus

veel-nieuwe-politieke-partijen-zijn-tegen-corona-maatregelen:-stemwijzer-tegen-1,5-meter-maatschappij-–-de-lange-mars-plus

02-03-21 12:40:00,

Veel nieuwe politieke partijen spreken zich duidelijk uit tegen de coronamaatregelen en de 1,5 meter maatschappij. Wij hebben deze deelnemers aan de verkiezingen van 17 maart op een rijtje gezet met een verwijzing naar hun standpunt hierover zodat je het zelf kunt nalezen. De partijen die zich het laatst bij het verkiezingscircus hebben aangemeld hebben wij als eerste vermeld.

Lijst 34 Wij zijn Nederland

Wij zijn Nederland wil de lockdown stoppen en de buitensporige maatregelen.

Ze doen namens een aantal actiegroepen en voetbalsupporters mee aan de verkiezingen. Zij willen daar de stem van de ‘gewone en bezorgde Nederlander’ vertegenwoordigen. Dat zijn alle ‘patriotten, vrijheidminnende- en tegen verplichte vaccinaties activisten, mensen voor behoud van tradities en cultuur, de 100.000de Trump Fans, de Wappies, de complotdenkers, de anti- overheid activisten, de Anti- Globalisten, de nationalisten, de Virus waanzin activisten, de ondernemers en mkb’s, de voetbalsupporters, de woonwagenbewoners, de vaklui en ambachtslieden, de boeren en buitenlui en iedere nuchtere, Hollandse en zelfdenkende Nederlander…’

“Wij zijn Nederland” ziet zichzelf als een onafhankelijk platform ter bevordering van samenwerking tussen groepen en activisten. Er is geen bestuur, het is een leiderloze beweging zonder vaste organisatie. Er is geen sprake van lidmaatschap maar van ‘deelname aan- en inbreng in’.

Link

Lijst 33 Vrij en sociaal Nederland

Zij willen het Coronabeleid beëindigen en terug naar normaal.

  • Direct einde aan de noodverordeningen en wijzen de huidige noodwet af.
  • Een parlementaire enquête naar de aanpak en veroorzaakte sociale en economische schade van de maatregelen na de eerste lockdown en openbaarheid van alle besprekingen, belangenafwegingen, feiten, data sources en integriteit van de betrokkenen
  • Het opzeggen van het lidmaatschap van de WHO totdat deze organisatie democratisch georganiseerd is en vrij van ongewenste belangenverstrengelingen.

De partij die in september 2020 is opgericht voert als motto ‘Help ons mee met weer normaal doen, vanuit liefde, vertrouwen, vrijheid en verbinding’.

Lijsttrekker Bas Filippini wilde niet dat het gezicht van Viruswaarheid Willem Engel op de kieslijst zou staan. Hierdoor ontstond een bestuurlijk conflict met de andere oprichter van deze partij Anna Zeven.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: