92-jarige doneert vaccin aan Mark Rutte

92-jarige-doneert-vaccin-aan-mark-rutte

03-03-21 12:20:00,

mark rutte, corona vaccinHet is natuurlijk te gek voor woorden dat de leider van ons land niet deugdelijk is beschermd tegen het vreselijke coronavirus. 

Gelukkig is er een 92-jarige die graag het toegekende vaccin wil opgeven om te zorgen dat de continuïteit van het leiderschap van ons land niet in gevaar komt. 
 

We hebben het toch maar mooi getroffen met onze leiders. Ze weigeren om zelf het coronavaccin te nemen, omdat ze zo onzelfzuchtig zijn en op hun beurt willen wachten. Of het werkelijk zo is, of dat ze dit gebruiken als excuus om zelf geen vaccin te hoeven nemen later we in het midden.

Wanneer je daar echter goed over nadenkt is het natuurlijk krankzinnig dat degenen bij wie de leiding van een compleet land in handen is niet zijn gevaccineerd. Er wordt altijd gezegd dat er een tekort is aan vaccins en dat iedereen op zijn of haar beurt moet wachten en dat dit ook geldt voor het kabinet.

Je kunt die situatie vergelijken met een schip vol met passagiers. Men doet er alles aan om de passagiers te beschermen, maar er wordt niets gedaan voor de kaptein en de stuurman. Dit, terwijl het schip zich in een zware storm bevindt. Je zou dit ook hoogst onverantwoordelijk kunnen noemen, want wat gebeurt er met het schip als de kapitein en de stuurman slachtoffer worden van dit gevaarlijke virus?

Maar, gelukkig is er goed nieuws voor de kapitein van het schip der Nederlanden, Mark Rutte. Er heeft zich bij ons een 92-jarige inwoner van Nederland gemeld die een oproep voor een vaccinatie heeft ontvangen. Deze stelt dat het niet te verteren is dat een 92-jarige een vaccin krijgt, terwijl de leider van het land onbeschermd rondloopt en stelt het vaccin dan ook van ganser harte beschikbaar aan premier Rutte.

Dus bij deze het verzoek of iemand even aan Mark wil doorgeven dat er een vaccin voor hem klaarligt en het zou mooi zijn als hij deze neemt ten overstaan van het hele volk. Zoiets schept vertrouwen.

Ook in Duitsland zitten ze met een soortgelijk probleem. Het schijnt dat de druk op Merkel toeneemt om zich te laten vaccineren met het AstraZeneca vaccin, maar volgens de bekende journalist Jane Burgermeister heeft Merkel bedank voor de eer.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: