Advocaten bereiden Neurenburg 2.0 voor om allen te vervolgen die de Coronavirus zwendel in stand hielden – Frontnieuws

advocaten-bereiden-neurenburg-2.0-voor-om-allen-te-vervolgen-die-de-coronavirus-zwendel-in-stand-hielden-–-frontnieuws

03-03-21 12:34:00,

Duizenden advocaten van over de hele wereld zijn bezig met de voorbereiding van rechtszaken tegen iedereen die verantwoordelijk is voor het Covid-19 schandaal dat gefabriceerd werd door het World Economic (Davos) Forum.

De Amerikaans-Duitse advocaat Reiner Fuellmich leidt de aanval om een soort Neurenburg proces 2.0 op te zetten waar iedereen die heeft deelgenomen aan het verspreiden van leugens en angst over het Covid-19 virus ter verantwoording wordt geroepen voor hun misdaden tegen de mensheid.

Het is belangrijk op te merken dat Fuellmich de advocaat is die met succes Volkswagen heeft aangepakt voor het knoeien met de katalysatoren in zijn auto’s. Hij won ook succesvol een zaak tegen de Deutsche Bank, die als criminele onderneming werd aangemerkt.

Volgens Fuellmich valt de fraude in deze twee Duitse rechtszaken in het niet bij wat de virusbedriegers de wereld hebben aangedaan. Hij is van mening dat de hele zaak meer een schandaal is dan een crisis, en dat alle betrokkenen moeten worden vervolgd.

Alle manipulaties en vervalste testprotocollen moeten worden aangepakt, zegt Fuellmich, en daarom werkt hij samen met een internationaal netwerk van bedrijfsadvocaten om te pleiten voor wat Principia Scientific International “de grootste onrechtmatige daad aller tijden” noemt, en niet te vergeten “de grootste misdaad tegen de menselijkheid die ooit is begaan”.

Teneinde een internationale collectieve rechtszaak op basis van het Angelsaksische recht tot stand te brengen, is een Covid-19 onderzoekscommissie opgericht om na te gaan hoe het best te werk kan worden gegaan. Zij heeft tot dusver vastgesteld dat “het Covid-19-schandaal op geen enkel moment een gezondheidskwestie was”.

De hoorzittingen met ongeveer 100 internationaal gerenommeerde wetenschappers, artsen, economen en juristen, die sinds 10 juli 2020 door de Berlijnse onderzoekscommissie over de Covid-19-affaire zijn gehouden, hebben intussen met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid aangetoond dat het Covid-19-schandaal op geen enkel moment een gezondheidskwestie was.
Het ging er veeleer om de onwettige macht (onwettig omdat deze met criminele methoden is verkregen) van de corrupte “Davos-kliek” te consolideren door de rijkdom van het volk over te hevelen naar de leden van de Davos-kliek, waarbij met name het midden- en kleinbedrijf te gronde werd gericht.
Platforms als Amazon, Google, Uber, enz. konden zich zo hun marktaandeel en rijkdom toe-eigenen, zo luidt een samengevatte vertaling van de laatste mededeling van Fuellmich van 15 februari.  » Lees verder

%d bloggers liken dit: