Als de massa die opstaat te groot is, dan is het klaar

als-de-massa-die-opstaat-te-groot-is,-dan-is-het-klaar

03-03-21 12:27:00,

de anti corona massa wordt steeds groterHet zijn de woorden van een Nederlandse politieagent die net zoals heel veel burgers goed klaar is met alle corona onzin. 

We zijn maart, de jaarlijkse griep is op haar retour en dus verschijnen er, zoals voorspeld, jubelberichten over het coronavaccin. 

Als je ooit een heel slecht script voor een film wilt schrijven, neem dan het script van de nep corona pandemie. Dat is zo slecht geschreven dat zelfs vierjarigen grote moeite hebben het te geloven.

Je weet gewoon dat als het voorjaar eenmaal is begonnen het meestal snel afgelopen is met de jaarlijkse griepepidemie. Ook dit jaar is daarop geen uitzondering.

Maar, omdat men de griep heeft omgedoopt tot corona is het nu het vaccin dat fantastische resultaten laat zien.

Het aantal overlijdens door corona in België blijft dalen: nu met 35 procent per week. Maar die daling is zo goed als alleen toe te schrijven aan de spectaculaire afname van de sterfte bij de 85-plussers. Zowat alle bewoners van de woonzorgcentra zijn gevaccineerd, en na de ziekenhuisopnames tonen de effecten van de vaccinatiecampagne zich nu ook in de overlijdenscijfers.

Wat ze er natuurlijk niet bij vertellen is dat wanneer niemand iets had gedaan er nu nog veel meer bejaarden in leven zouden zijn. Al degenen die als gevolg van het vaccin zijn overleden zouden nu nog leven en ook zou er door het verdwijnen van de jaarlijkse griep een sterke afname geconstateerd zijn van het aantal sterfgevallen. Net zoals dat al sinds de Middeleeuwen het geval is.

Maar, aangezien de bevolking volledig gehypnotiseerd schijnt te zijn en in de ban van de covid-sekte, omarmen al die ongelukkige zielen het nieuwe vaccinatie geloof.

Net zoals dat in Groot-Brittannië al het geval is, zo beginnen er bij onze zuiderburen ook geluiden te komen over verplichte vaccinaties in de zorg.

De vaccinatie tegen het coronavirus moet verplicht worden voor wie in de zorg werkt. Dat zegt Margot Cloet van de koepelorganisatie Zorgnet-Icuro. “De impact van het virus op ons dagelijkse leven, op hoe we functioneren, op wat we kunnen doen, is té groot.”

Verplicht vaccinatie tegen het coronavirus voor wie in de zorg actief wil zijn.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: