Fauci en WHO werkte samen met de Communistische Partij gegevens COVID – CSTV

fauci-en-who-werkte-samen-met-de-communistische-partij-gegevens-covid-–-cstv

03-03-21 01:57:00,

Judicial Watch, een Burger toezichthouders-groep die rechtszaken inzake vrijheid van informatie indient, bracht maandag een persverklaring uit over hun onderzoek dat correspondentie van Dr. Anthony Fauci aantonen dat hij samenwerkte met Chinese Communist Party en desbetreffende eisen van COVID-beperkingen voor Amerika.

“Deze nieuwe e-mails tonen de speciale samenwerking van de WHO en Fauci samen met China´s inspanningen om informatie over COVID-19 te controleren”, zei Tom Fitton, president van Judicial Watch.

Uit hun persbericht:

Judicial Watch heeft vandaag aangekondigd dat zij en de Daily Caller News Foundation (DCNF)  301 pagina’s  met e-mails en andere gegevens van Dr. Anthony Fauci en Dr. H. Clifford Lane van het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services hebben ontvangen, waaruit blijkt dat National Institutes of Health (NIH) -functionarissen vertrouwelijkheidsformulieren afstemde ​​op de voorwaarden van China en dat de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) in januari 2020 een nog niet uitgebrachte, “strikt vertrouwelijke” epidemiologische COVID-19-analyse heeft uitgevoerd.

Bovendien onthullen de e-mails een onafhankelijke journalist in China die wijst op de inconsistente COVID-nummers in China aan de adjunct-directeur van NIH’s National Institute of Allergy and Infectious Diseases, Cliff Lane, voor klinisch onderzoek en speciale projecten  .

De e-mails zijn verkregen als reactie op een rechtszaak over de Freedom of Information Act (FOIA) die is aangespannen bij de US District Court voor het District of Columbia door Judicial Watch namens de DCNF ( Daily Caller News Foundation v. US Department of Health and Human Services ( Nr. 1:20-cv-01149)). 

De rechtszaak werd aangespannen nadat HHS niet had gereageerd op het verzoek van de DCNF op 1 april 2020, FOIA om:

  • Communicatie tussen Dr. Fauci en adjunct-directeur Lane en functionarissen van de Wereldgezondheidsorganisatie over het nieuwe coronavirus.
  • Mededelingen van Dr. Fauci en adjunct-directeur Lane betreffende de WHO, de ambtenaar van de WHO Bruce Aylward, de directeur-generaal van de WHO Tedros Anhanom en China.

De nieuwe e-mails bevatten een  gesprek  over vertrouwelijkheidsformulieren op 14-15 februari 2020 tussen Lane en technisch medewerker Mansuk Daniel Han van de WHO  . Han schrijft: “De formulieren zijn deze keer afgestemd op de Chinese voorwaarden, dus we kunnen de formulieren van vroeger niet gebruiken.”

Een WHO-  briefingpakket  dat op 13 februari 2020 is verzonden naar NIH-functionarissen die naar China reizen als onderdeel van de COVID-reactie,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: