Gekkenhuis Duitsland: politie meldt nieuwe succesvolle slag tegen “Coronacriminaliteit” – Frontnieuws

gekkenhuis-duitsland:-politie-meldt-nieuwe-succesvolle-slag-tegen-“coronacriminaliteit”-–-frontnieuws

03-03-21 12:14:00, Bad Kreuznach, Rijnland-Palts: opnieuw is de politie erin geslaagd een beslissende slag te slaan tegen de “Coronacriminaliteit” in dit land. Nee, nee – niet tegen de corrupte mondkapjes-maffia. In plaats daarvan handelt het zich om een oude man die waagde zonder mondkapje de straat op te gaan. Vijf (!) dappere Corona-agenten slaagden er uiteindelijk in om de “misdadiger” aan te houden.

Bad Kreuznach, Rijnland-Palts: opnieuw is de politie erin geslaagd een beslissende slag te slaan tegen de “Coronacriminaliteit” in dit land! Nee, nee – niet tegen de corrupte mondkapjesmafia. In plaats daarvan had een oude man het gewaagd zonder mondkapje de straat op te gaan. Vijf (!) dappere Corona-agenten slaagden er uiteindelijk in om de “misdadiger” aan te houden.

Oh, voor het geval u het vergeten was: Stilstaan (Duits: “Stehenbleiben”, klinkt misschien bekend) kost momenteel 50 euro boete in Düsseldorf. Als u wegrent voor de politie, zoals de levensgevaarlijk achtervolgde jongen in het Jenisch Park bij de Elbe in Hamburg, betaalt u 150 euro.

Eigenlijk wilden we het lelijke woord “Coronadictatuur” vermijden; maar er zijn constant klopjachten in Duitsland die je eenvoudigweg bang maken, schrijft Deutschland Kurier.

Frontnieuws heeft inmiddels een hele reeks verzameld over het “prijzenswaardige” gedrag van de uitvoerende macht ten opzichte van kritische burgers. Hier te lezen:

Frontnieuws heeft inmiddels een hele reeks verzameld over het “prijzenswaardige” gedrag van de uitvoerende macht ten opzichte van kritische burgers. Hier te lezen:

“Jullie dochters zullen een hoofddoek dragen”

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: