Staatsoffensief tegen ‘vrijheid van gedachte’ (Artikel 9 EVRM) – Interessante Tijden

staatsoffensief-tegen-‘vrijheid-van-gedachte’-(artikel-9-evrm)-–-interessante-tijden

03-03-21 01:49:00,

Pas 15 jaar na dato gelezen, de literatuur van vandaag over oa de adviseur van de Procureurs-Generaal, Peter Klerks en zijn ‘Buro Jansen & Jansen’

In de ‘ken uw Recht’-week op Interessante Tijden vandaag aandacht voor Procureur-Generaal Gerrit van der Burg. Die geeft zichzelf uit naam van ‘ondermijning’ de mogelijkheid om buiten het strafrecht om het Europese Verdrag voor de Rechten van de Mens met voeten te treden. (persoonlijke levenssfeer, integriteit lichaam enz)

Die buitenwettelijke handelswijze is wat hun RIEC ‘de sociale positie verstoren’ noemt, bijvoorbeeld via gebruik van hun ‘pers’. (NPO, de kranten enz) Ook ‘ongewenste beïnvloeding’ van politiek en bestuur’ is nu al aanleiding voor staatsagressie.

Via een media-offensief criminaliseren ze nu ook alternatieve media als ‘ondermijnend’, met de ‘Stasi’-man van de linkse beweging als adviseur: Peter Klerks (PvdA).

Geloven jullie jezelf wel?

Sociale smet hangen rond oppositie Rutte-regime met je media
Afgelopen week opende voor de Staatsomroep NPO (Argos) ook de raadsadviseur van het college van procureurs-generaals van het OM, PvdA’er Peter Klerks de aanval, met een toevallig getimed handboek over ‘nepnieuws’ dat ‘onze waarden’ (Bekkende lesbo-posters in bushokjes) zou ondermijnen.

Wie is Peter Klerks, dat hij het OM mag adviseren over wat de juiste gedachten zijn?  Die Kuifje van de kraakbeweging (afpakken huizen met geweld) richtte als links activist in de jaren ’80 Bureau Jansen en Jansen op, de inlichtingendienst van de ‘rode’ beweging. Volgens schrijver van Eco Nostra (over het netwerk rond Volkert van der G), Peter Siebelt was hij ‘de Stasi’ van de linkse beweging.

Ik zou zelfs meer willen zeggen:

Dat buro Jansen en Jansen is weer gelinkt aan het advocatenbureau van Britta Bohler, dat zowel Volkert verdedigde als dat de Klimaatwet van Wijnand Duivendak hielp opstellen. En die zijn dus weer gelinkt aan voorzitter van de ‘regioburgemeesters’, Femke Halsema.

Wat bedoelen ze dan met ‘onze gemeenschappelijke waarden’, behalve vestzak-broekzak, nepotisme en elkaar baantjes toeschuiven? Of ‘bejaarden in eenzaamheid laten sterven en ze tot PCR-testen dwingen?’ Satansgebroed.

Wie bepaalt wat leugens zijn, als De Staat de grootste leugenaar is…

Eco Nostra
Zo’n kernlid van de Eco Nostra en de PvdA, die zich ‘criminoloog’ ging noemen, iemand die adressen van politiemannen en BVD op straat gooide….

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: