WEF: Happy Lockdown – EnerzijdsAnderzijds

wef:-happy-lockdown-–-enerzijdsanderzijds

03-03-21 12:43:00, De offline gehaalde video van het W.E.F.

Happy Lockdown. Het zou een wens kunnen zijn van de dames en heren van het World Economic Forum. Want was al eerder in de geschriften van Forum-voorman Klaus Schwab opgevallen dat hij niet rauwig was over het virus, maar des te meer verheugd over de ‘small window of opportunity to change the world’, dit bovenstaande filmpje bevestigt nogmaals de blijdschap van het Great Reset team in Davos. Na ophef werd de video direct offline gehaald. Maar hier staat hij weer, op onze eigen server.

Het werd stil op aarde

Terwijl wereldwijd de middenstand, de cultuursector, de sportwereld zuchtten onder de niet eindigende wurgende lockdowns en daardoor miljoenen mensen in Afrika en India zonder voedsel kwamen te zitten, ging de vlag uit in het Zwitserse Davos, de zetel van het World Economic Forum.
In een artikel van februari jl.* vierde het W.E.F. de rust die over de aarde neerdaalde: ‘Lockdowns significantly reduced human activity and its impact on the planet’s crust, leading to Earth’s quietest period in decades. Ambient noise generated by travelling and factories dropped by 50% to the lowest levels ever recorded.

In de video somt het World Economic Forum de ‘voordelen’ op van de lockdowns:

  • De seismografische ruis was de laagste sinds tientallen jaren;
  • Wetenschappers zagen een ‘golf van rust’ over de wereld;
  • Omgevingsgeluid reduceerde in sommige steden met wel 50%, omdat minder mensen zich verplaatsten en fabrieken sloten;
  • De stilte stelde wetenschappers in staat kleine aardbevingen te registeren die zij anders hadden gemist, waardoor hun kennis van aardbevingen toenam, zodat ze beter toekomstige aardbevingen kunnen voorspellen;
  • Er waren ook record-reducties in luchtvervuiling, de lucht verbeterend van Azië tot Alaska;
  • Maar tegen eind 2020 was de luchtvervuiling werd op pre-Covid-niveau;
  • CO2-uitstoot daalde in 2020 ook met 7%, maar deze daling zal de klimaatverandering niet stoppen, tenzij wij emmisie-reductie ‘insluiten’ (in Engels, lockdown);
  • Hoe stil was jouw omgeving?

This was an unprecedented opportunity.
There’s no way we would normally be able to do this kind of experiment.

FREDERICK MASSIN, WETENSCHAPPERGeschrokken van de reacties

Ineens was deze video verdwenen. Vermoedelijk kreeg het een golf van reacties die het Forum deed vermoeden dat de maatregelen die zoveel onmetelijk leed hadden veroorzaakt,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: