Amerikaanse staten stoppen met coronamaatregelen – De Lange Mars Plus

amerikaanse-staten-stoppen-met-coronamaatregelen-–-de-lange-mars-plus

04-03-21 08:35:00, 123rf

De Amerikaanse president Biden (78) beschuldigt Texas van denken als Neanderthalers. Opeens blijken in een aantal staten mondmaskers en de 1,5-meter-maatregelen niet meer nodig. Het virus waart volgens insiders nog wel rond en het vaccinatie-programma gaat gewoon door, maar de coronadruk lijkt van de ketel. Of is dit slechts schone schijn?

Het is geen sinecure om als politicus te beslissen dat het over moet zijn met de coronamaatregelen. Een leger aan pr-bureaus en kranten van de oude media staan in de rij om je daarna van de meest verschrikkelijke dingen te beschuldigen. Biden gaat hen daarin voor en beschuldigt de Texaanse gouverneur van antiek denken, in zijn woorden ‘neanderthal thinking’.

Texas

De gouverneur van Texas draait alle corona beperkende maatregelen terug met ingang van volgende week woensdag. Hij gouverneur Abbott zegt dat dankzij de medische vooruitgang van ‘vaccins en antibody medicatie’ iedere Texaan nu in staat is zichzelf te beschermen tegen het virus.

Nadrukkelijk wil hij nu terug naar ‘normaal’, ondanks dat naar zijn zeggen het covid-19 virus niet is verdwenen.

Hij wil dat iedere Texaan vanaf heden zijn eigen verantwoordelijkheid op zich neemt voor zijn gezondheid.

Van de bevolking van 28 miljoen mensen hebben al 5,7 miljoen de injectie gekregen en dit zullen er naar verwachting volgende week zo’n 7 miljoen zijn. Ondertussen zijn de helft van alle bejaarden gevaccineerd.

Daarnaast voelt de gouverneur zich veilig omdat de staat 100.000 PCR-tests per dag kan uitvoeren.

Niet iedereen is even gelukkig met het openstellen van de staat. Verschillende ‘gezondheidsexperts’ laten via verschillende oude media weten dat het te vroeg is, en dat de mensen het beste toch de aanbevelingen van het CDC (Amerikaanse RIVM) kunnen opvolgen. Het afdoen van de maskers vinden zij ook niet juist. Eerst willen deze geneeskundigen zien dat er veel meer mensen gevaccineerd zijn. Terwijl een ander aangeeft dat volgens hem er nog geen sprake is van groepsimmuniteit.

Opstand tegen Biden

Het is niet alleen Texas die de coronamaatregelen gaat opheffen, maar ook Mississippi volgt deze route. Hun gouverneur Tate Reeves trekt zich overigens niets aan van wat hij een ‘belediging van de president’ vindt.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: