De Israëlische regering verkoopt zijn bevolking als laboratoriumratten in een grootschalig Pfizer experiment – Frontnieuws

de-israelische-regering-verkoopt-zijn-bevolking-als-laboratoriumratten-in-een-grootschalig-pfizer-experiment-–-frontnieuws

04-03-21 03:48:00,

Op 18 november 2020 werden Israël’s hoge gezondheidsfunctionarissen compleet verrast toen Pfizer aankondigde dat zijn vaccin “90% effectief” was (later herzien tot 95%) tegen Covid-19. Zij hadden miljoenen vaccindoses besteld bij Moderna en AstraZeneca maar geen enkele van het Pfizer-BioNTech vaccin.

Hoe kwam Israël dan in december 2020 aan naar schatting vier tot vijf miljoen doses van het Pfizer-vaccin – genoeg om ten minste twee miljoen mensen in te enten?

Premier Binyamin Netanyahu probeerde te laten uitschijnen dat hij eigenhandig de dag had gered; net als Donald Trump toen hij Operation Warp Speed lanceerde, om de productie en distributie van Covid-19 vaccins te versnellen, bericht ahrp.org.

Beide staatshoofden sloten geheime contracten met vaccinfabrikanten. Beiden verzuimden aan hun kiezers bekend te maken dat de Covid-19 (mRNA) vaccins experimenteel zijn.

De fase 3 klinische proeven met het Covid-19 vaccin zijn nog niet afgerond. Dit is de reden waarom zowel de Pfizer als de Moderna mRNA vaccins GEEN vergunning hebben gekregen van de FDA. Beide vaccins hebben een “Emergency Use Authorization” (EUA) gekregen: “een mechanisme om de beschikbaarheid en het gebruik van medische remedies te vergemakkelijken…Onder een EUA kan de FDA het gebruik van niet-goedgekeurde medische producten toestaan”.[i]

  • De veiligheid van deze experimentele vaccins is tijdens het razende tempo van productie en distributie niet vastgesteld. De enorme snelheid waarmee de vaccins werden ontwikkeld en getest, maakte het verkrijgen van voldoende informatie over nadelige bijwerkingen onmogelijk; in het bijzonder ernstige nadelige effecten op de lange termijn.
  • Bovendien is ook de mRNA-technologie die in deze vaccins wordt gebruikt, experimenteel.[ii] Er zijn geen andere vaccins goedgekeurd waarbij deze technologie wordt gebruikt. De risico’s op lange termijn zijn onbekend.
  • Per 27 januari 2021 vermeldt het volgsysteem van Johns Hopkins dat het sterftecijfer van infecties in de VS 1,7% bedraagt; in Israël is dat 0,7%.[iii]

Volgens de Amerikaanse Centers for Disease Control (CDC) was per 18 dec. 2020 (net toen de massavaccinaties begonnen) het percentage bijwerkingen na een Covid-19 vaccinatie 2,79%.[iv] Dit wijst erop dat het risico op, tot nu toe, korte termijn op kwetsuren door het vaccin veel groter is dan het risico op overlijden door Covid-19.

  • Op 10 december erkende Dr.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: