De overheid dendert maar door met de mobiele communicatie (5G) en slaat waarschuwingen in de wind

de-overheid-dendert-maar-door-met-de-mobiele-communicatie-(5g)-en-slaat-waarschuwingen-in-de-wind

04-03-21 08:31:00,

                                                                     Noodweer op komst?

Al jaren wordt er gewerkt om bewustzijn te krijgen bij mensen over de schadelijke gevolgen van de kunstmatige elektromagnetische velden (EMV) van alle draadloze technieken. Op alle mogelijke manieren wordt er geprobeerd om de politiek, de bestuurders in dit land, van plaatselijk tot landelijk, inzicht te geven in de biologische effecten en de schade aan al wat leeft. Ook worden bestuurders op hun verantwoordelijkheid en wettelijke verplichting gewezen om de bevolking tegen de onzichtbare EMV (of straling) te beschermen. Dit alles heeft tot nu toe niet tot het gewenste resultaat geleid, erger nog: ze mijden het onderwerp. De uitrol van 5G is sinds juli 2020 van gewoon start gegaan en de overheid heeft schijnbaar andere belangen dan de mensen te beschermen tegen de steeds grotere stralingsbelasting.

5G is niet gewenst bij velen en gaat toch door
Wetenschappers en artsen waarschuwen voor de mogelijke gezondheidsproblemen en pleiten voor een moratorium op de uitrol van 5G. 5G zal de blootstelling aan kunstmatig radiofrequente (RF) elektromagnetische velden (EMV) aanzienlijk verhogen. RF velden, waarvan bewezen is dat ze schadelijk zijn voor mens, flora, fauna en milieu.

Oproep om 5G te stoppen
De 5G-oproep werd in 2017 voorbereid door wetenschappers en artsen die de EU dringend oproepen om de uitrol van 5G te stoppen vanwege de ernstige potentiële gezondheidseffecten van deze nieuwe technologie. 5G zal de blootstelling aan radiofrequente elektromagnetische velden (RF-EMF) aanzienlijk verhogen, bovenop de al bestaande 2G, 3G, 4G, wifi en IoT.

5G gaat werken met heel andere technieken die niet onderzocht zijn
Bij 5G is de snelheid drastisch verhoogd en andere nieuwe functies van 5G zijn:
-Network slicing; het wordt mogelijk om virtuele netwerken binnen het 5G netwerk op te zetten. Network slicing zal alleen interessant zijn voor bedrijven die graag een eigen 5G subnetwerk tot hun beschikking willen hebben, speciaal ingericht op basis van hun wensen. Eigenlijk een soort van cloud-omgeving;
-OFDM (Orthogonal Frequency Division Multiplexing); een techniek die te verzenden data in verschillende kleine datastromen verstuurt. Dit heeft als voordeel dat de kans klein is dat data niet aankomt doordat er een stoorzender in de weg zit. Dit risico is er wel als de data via één datastroom gaat;
-Massive MIMO (Multiple Input Multiple Output);

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: