Ja, OMT lid en artsen verdienen bakken met geld aan corona – CSTV

ja,-omt-lid-en-artsen-verdienen-bakken-met-geld-aan-corona-–-cstv

04-03-21 08:46:00, Artsen en OMT-lid verdienen heel veel geld aan (niet werkende) PCR-tests

Terwijl de p(l)andemie de economie vernietigt, mensenlevens ingrijpend verandert, mensen tot zelfmoord drijft en veel ondernemers kopje onder gaan, vullen de artsen microbioloog goed hun zakken. We zeggen het maar even precies zoals het is.

De artsen-microbioloog van het Brabantse laboratorium Microvida hebben geen last van de malaise: zij kunnen de rekening van een financieel uiterst succesvol 2020 opmaken.

Microvida is het afgelopen jaar getransformeerd tot een testfabriek: dagelijks zijn er duizenden monsters van de GGD’en uit de regio geanalyseerd op de aanwezigheid van het coronavirus. En bij elke test is het kassa voor de elf artsen die het lab bestieren. (bron)

Er is een groep artsen die ongelooflijk veel geld verdient aan de (niet werkende) PCR-test.

Arts en OMT-lid Jan Kluytmans behoort tot de veelverdieners. Dat onthult FTM. (bron)

Daarnaast is hij één van de TV-artsen geworden. Hij sloot zich aan bij de rest van de onbetrouwbare media kliek waar heel dom ongeïnformeerd Nederland naar luistert.
https://www.bndestem.nl/breda/van-anoniem-naar-bn-er-de-microbioloog-ik-hoef-geen-tv-dokter-te-worden~ab6ded1d/

Ook 10 andere artsen die zijn aangesloten bij Microvida (Medische microbiologie Brabant-Zeeland) verdienen veel geld.

video

Cashen aan PCR-tests bovenop hun reguliere loon van 300.000 euro

Voor een PCR-test ontvangt Microvida 65 euro uit publieke middelen. Microvida factureert aan de GGD en de GGD krijgt weer geld van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). Dat geld komt uit het zogeheten Openbare Gezondheidszorg-budget van VWS.

De microbiologen menen volgens het contract recht te hebben op het geld, ook al staat daar geen ondernemersrisico tegenover.

Jan Kluytmans verdient heel veel geld aan PCR-tests en TV-optredens

Vanwege de grote aantallen testen in de regio West-Brabant is de factuur voor heel 2020 naar schatting opgelopen tot zestien miljoen euro, blijkt bij navraag. De rekening van 2020 is nog niet definitief opgemaakt. (bron)

Daarvan vloeit bijna een vijfde naar een maatschap van elf vrijgevestigde artsen. Zij verhuren zichzelf aan de vier ziekenhuizen die gezamenlijk eigenaar zijn van Microvida. Volgens het contract tussen Microvida en de artsen – ingezien door Follow the Money – hebben de artsen recht op 19 procent van deze testomzet. Dat gaat dus om een bedrag van rond de drie miljoen euro.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: