Onafhankelijke pers Nederland interviewt zorg-medewerker Jean Voormeer over de misstanden in de zorg | Stichting Vaccin Vrij

onafhankelijke-pers-nederland-interviewt-zorg-medewerker-jean-voormeer-over-de-misstanden-in-de-zorg-|-stichting-vaccin-vrij

04-03-21 03:31:00,

De zorg voor ouderen, demente bejaarden, gehandicapten is geen kleinigheid. De bezuinigingen van kabinet Rutte hebben tot gevolg gehad, dat het ook nog eens met een minimum aan personeel gedaan moet worden. En door de maatregelen zijn de misstanden in de zorg nog verder verslechterd. Hoe erg kan het worden? Waar is ons gezond verstand gebleven? Zorg-medewerker Jean Voormeer vertelt wat hij ziet en meemaakt.

Elke politicus die het heeft over het “beschermen” van ouderen zou een weekje moeten logeren in een verpleeghuis om te ervaren dat maatregelen in de praktijk neerkomen op mishandeling.

De Onafhankelijke Pers Nederland is een organisatie van 30 vrijwilligers. Als persbureau is hun doel om eerlijke journalistiek te bedrijven door beide kanten van het nieuws te laten zien. Meer info: https://www.onafhankelijkepersnederland.nl/

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: