Rabbi geeft 31 redenen om geen vaccin te nemen

rabbi-geeft-31-redenen-om-geen-vaccin-te-nemen

04-03-21 03:42:00,

Rabbi Chananya WeissmanDe wereld wordt op dit moment letterlijk gebombardeerd met vaccins en links- of rechtsom proberen ze mensen te dwingen om ze te nemen. 

Mocht je misschien toch aan het twijfelen slaan, dan zijn hier 31 redenen om het absoluut niet te doen.

De meesten van ons hebben wel een paar reden om een vaccin te weigeren, maar weinigen zullen met zoveel redenen komen als Rabbi Chananaya Weissman.

Hij heeft er maar liefst 31 en stuk voor stuk zijn het goede redenen om ver uit de buurt te blijven van een coronavaccin. En mocht je mensen kennen die het wel overwegen, dan kan je ze deze lijst geven en wie weet, misschien zal hun gezonde verstand dan alsnog de overhand krijgen. 

  1. Het is geen vaccin, het is een medische behandeling en Weissman zegt geen behoefte te hebben voor een behandeling voor een ziekte die hij niet heeft.
  2. De farmaceutische industrie, politici, medisch establishment en de media spannen samen om dit desondanks toch een vaccin te noemen, terwijl het dit niet is. Dit met het doel om mensen een medische behandeling te laten ondergaan. Omdat ze ons misleiden vertrouw ik ze niet en wil ik niets te maken hebben met hun medische behandeling.
  3. De veronderstelde voordelen van deze medische behandeling zijn minimaal en zullen sowieso niet langdurig van aard zijn. Het establishment geeft dit ook toe en spreekt dan ook al over steeds weer terugkerende vaccinaties.
  4. Ik kan het risico om erg ziek te worden door een virus verkleinen door mijn immuunsysteem op een natuurlijke wijze te versterken.
  5. Het establishment blijft volhouden dat deze medische behandeling veilig is. Ze kunnen dit helemaal niet weten omdat de langere termijn effecten nooit zijn getest. Dit zal ook de komende jaren nog niet het geval zijn. Omdat ze ook hier ons misleiden vertrouw ik ze niet en wil niets met hun behandeling te maken hebben.
  6. De farmaceutische bedrijven hebben geen enkele aansprakelijkheid als er iets misgaat kunnen niet worden aangeklaagd voor schade. Hetzelfde geldt voor de politici die deze behandeling pushen. Weissman zegt zichzelf dan ook niet te zullen laten injecteren met een nieuwe experimentele medische behandeling als de mensen erachter geen enkele verantwoordelijkheid nemen. Hij gaat niet zijn leven riskeren terwijl zij totaal niets riskeren.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: