Verwijdering instagram-account van Robert F. Kennedy Jr. maakt duidelijk dat de CIA en de media één en dezelfde zijn | Stichting Vaccin Vrij

verwijdering-instagram-account-van-robert-f-kennedy-jr.-maakt-duidelijk-dat-de-cia-en-de-media-een-en-dezelfde-zijn-|-stichting-vaccin-vrij

04-03-21 03:31:00,

Dit artikel is met toestemming overgenomen van dr. Mercola.com Het wordt steeds duidelijker allemaal!

Het artikel begint met een interview van Robert F. Kennedy door de in Amerika welbekende journalist Patrick Bet-David. Het is niet ondertiteld vanwege de lengte ervan. Maar het artikel zelf dat voor u is vertaald geeft een mooie samenvatting van waar het om gaat. De rol van de CIA, de media, en de de aanhoudende pogingen om van een democratie een fascistische staat te maken. Het is heftige informatie, maar het maakt veel duidelijk.

Robert F. Kennedy heeft een hoorbare aandoening aan zijn stembanden, waar u misschien even aan moet wennen, maar hij is een van de meest inspirerende sprekers op dit moment. Mocht het interview een stap te ver voor u zijn, dan is het artikel ook zeer de moeite waard.

De democratie kan alleen blijven bestaan als wij allemaal gaan staan.

Verwijdering instagram-account van Robert F Kennedy Jr. maakt duidelijk dat de CIA en de media één en dezelfde zijn

Een analyse van Dr. Joseph Mercola
 
Op 10 februari 2021 heeft Instagram het account van Robert F. Kennedy Jr. – advocaat, oprichter van Children’s Health Defense en medeoprichter en voorzitter van de milieugroep River Alliance – opgeheven. Volgens Instagram werd zijn account verwijderd wegens “het delen van achterhaalde beweringen over het coronavirus en vaccins”.1

Dit komt niet als een verrassing voor iedereen die het afgelopen jaar al heeft gemerkt dat particuliere sociale media-bedrijven steeds meer gebruikers censureerden. Vaak werkten ze in opdracht van overheden waardoor ze zichzelf kwalificeerden als instrumenten van een fascistische samenleving.

Zoals beschreven in ‘Definitie van fascisme met voorbeelden’ is een kenmerk van fascisme “een economisch systeem waarin de overheid particuliere ondernemingen controleert”.2 Hierbij draagt “een centrale autoriteit bedrijven op om voor het nationaal belang te werken en degenen die zich verzetten onderdrukt”.

Het welzijn van de bevolking als geheel wordt in zo’n systeem ondergeschikt gemaakt aan het bereiken van “noodzakelijke sociale doelen”. Dit kan bijvoorbeeld het doel zijn om de hele bevolking te vaccineren tegen COVID-19, waardoor de vaccin-industrie winst kan maken in plaats van failliet te gaan. De volksgezondheid doet er in feite niet toe.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: