Video conference van National Vaccination Information Center – 51 gerenomeerde sprekers gratis on-line te bekijken | Stichting Vaccin Vrij

video-conference-van-national-vaccination-information-center-–-51-gerenomeerde-sprekers-gratis-on-line-te-bekijken-|-stichting-vaccin-vrij

04-03-21 03:29:00,

Het Amerikaanse National Vaccination Center (NVIC) is een van de oudste en meest gerespecteerde informatiebronnen wereldwijd wat betreft vaccineren. De conferenties die zij regelmatig organiseren trekken veel publiek vanwege gerenommeerde presentatoren en actuele onderwerpen. De conferentie van 2021 is on-line opengesteld voor het publiek, en laat 51 sprekers aan het woord over dilemma’s rondom vaccineren .

“De ‘Vijfde Internationale Publieke Conferentie over Vaccinatie’ is, net als alle vaccin-conferenties die NVIC sinds 1997 heeft gesponsord, gewijd aan het verdedigen van vrijheid van denken, meningsuiting, bewustwording en het recht op ‘Informed Consent’ bij het nemen van medische risico’s. De vooraanstaande en moedige sprekers die aan deze conferentie hebben deelgenomen en het virtuele publiek, dat de conferentie in oktober 2020 financieel heeft ondersteund, maken het voor NVIC mogelijk om de informatie die tijdens de conferentie is gepresenteerd nu gratis aan te bieden op een kritiek moment in de geschiedenis van de volksgezondheid.” Barbara Loe Fisher co-oprichtster en voorzitter van NVIC

De ‘Vijfde Internationale Publieke Conferentie over Vaccinatie’ kan hier worden bekeken.

De lezingen zijn niet ondertiteld, dus het hieronder volgende programma van de conferentie hebben wij eveneens niet vertaald.

NVIC Online Conference

This conference features video presentations by 51 selected speakers, award presentations, a special guest appearance, and a film documentary and was originally broadcast over a three day and evening period. Biographical information is included in the introductions of speakers before each presentation.

This conference was organized to be an educational event and you are encouraged to follow the conference agenda and view presentations in sequential order. This will allow you to experience the conference as it was originally broadcast.

Originally A Pay-for-View Conference, Now Free Access. Tickets to view NVIC’s first online conference broadcast in October 2020 were $80 ($60 Early Bird discount) and included lifetime access to presentations. More than 3,000 people registered and viewed the conference broadcast in October 2020, and attendees came from every state in the U.S., as well as from Canada, Australia, Europe, Asia and Africa.

 

​Session 1 – “Show Us the Science”

 
The quality and quantity of the science being used to buttress public health policy and law in the 21 st century,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: