Draadloos gebruik geeft gezondheidsschade, nu of later.

draadloos-gebruik-geeft-gezondheidsschade,-nu-of-later.

05-03-21 11:41:00,

Als een mobiele telefoon veilig zou zijn waarom kunnen er dan veel mensen niet tegen? Mensen die géén mobiel hebben omdat ze er ziek van worden. Ziek van de onzichtbare elektromagnetische velden (of straling) waar alle draadloos gebruik op werkt. We zijn een maatschappij aan het creëren waar de mensen die niet tegen de kunstmatige elektromagnetische velden kunnen, niet meer welkom zijn. Velen laten zich niet tegen het coronavirus vaccineren omdat er mogelijk een nano-chip inzit. Het gevolg is buitensluiting voor de elektrogevoelige die nog een beetje mobiel is.

Langzame introductie draadloze maatschappij
De afgelopen decennia hebben de telecomindustrie en zijn enthousiastelingen, de mobiele telefoon uitgeroepen tot de grootste prestatie van de late 20e en vroege 21e eeuw. Maar naarmate het gebruik ervan stijgt, maken juist wetenschappers zich wereldwijd zorgen over hun gevaren en hebben ze meer dan 2000 onderzoeken geproduceerd. Ze waarschuwen dat de draadloze apparaten en antennes voor de mobiele telefonie, mensen dieren en planten blootstellen aan niet-ioniserende laagfrequente elektromagnetische velden, ook wel gsm-, microgolf- of radiofrequente straling genoemd. http://stralingsleed.nl/blog/het-ntp-onderzoek-vindt-een-reeel-verband-tussen-kanker-en-straling/. Onafhankelijke* onderzoeken geven aan dat wanneer mensen en dieren worden blootgesteld, ze hersenen, schildklier, prostaatklier, akoestische zenuw en borsttumoren en andere ziekten kunnen ontwikkelen.  Het International Agency for Research on Cancer (IARC), het kankeragentschap van de Wereldgezondheidsorganisatie, bestempelde elektromagnetische straling als ‘mogelijk kankerverwekkend’: https://www.antennebureau.nl/straling-en-gezondheid/documenten/rapporten/2018/februari/28/classificatie-elektromagnetische-straling-groep-2b-mogelijk-kankerverwekkend

De belanghebbende wetenschap
Onderzoeken naar 2G,3G,4G en 5G die wettelijk gelden, zijn gedaan zijn door belanghebbende wetenschappers. Wetenschappers die belang hebben met de Telecom-industrie. Deze zullen écht niet de nadelen van de kunstmatige elektromagnetische velden noemen. Zo is het gebeurd dat alleen de thermische effecten meewegen en niet de biologische effecten bij de nadelen. Zo is het gebeurd dat 4G+ en 5G uitgerold zijn hoeveel de onafhankelijke wetenschap waarschuwt voor alle onzichtbare en niet te grijpen kunstmatige elektromagnetische velden. Wel vreemd vind ik, dat onze regering geloof hecht aan de belanghebbende wetenschap. Altijd gedacht dat die wijzer waren en  uitgaan van twee zichtposities. Helaas, wat heb ik me vergist.

Het is dan ook niet verrassend dat de Telecom-industrie beweert dat straling (RF-straling) van 2G, 3G, 4G en ook 5G veilig is en de gezondheid niet aantast. Ze beweren dit op het feit dat de straling niet-ioniserend is.  Niet-ioniserende straling is anders dan de hoogfrequente ioniserende straling die wordt gebruikt in o.a.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: