Het vaccin is de pandemie

het-vaccin-is-de-pandemie

05-03-21 08:29:00,

corona vaccin, pandemieDe nep pandemie wordt in stand gehouden door in sneltreinvaart zoveel mogelijk mensen te vaccineren. 

Het bewijs dat het vaccin de pandemie is wordt geleverd door een klooster in Amerika waar niets aan de hand was, tot….. 
 

Ergens moeten toch ook in mainstreamland de ogen een keer open gaan zou je zeggen.

Nu zijn we wel gewend dat de waarheid altijd veel eerder in de alternatieve media komt bovendrijven, maar dit keer duurt het wel erg lang, voordat ook de rest van de wereld ziet dat er iets goed mis is met het goedje waarmee mensen worden geïnjecteerd en dat wordt verkocht als “vaccin”.

Zoals bekend is het helemaal geen vaccin, maar een bepaalde medische behandeling en wel één die voor veel mensen funeste gevolgen heeft.

Zo is er een klooster in de Amerikaanse staat Kentucky met de mooie naam de Benedictine Sisters of St. Walburg. In dit nonnenklooster was niets aan de hand, want ze waren op tijd in volledige lockdown gegaan en hadden gedurende een langere periode niet of nauwelijks contact met de buitenwereld.

Maar, dan moeten de nonnen worden beschermd tegen het vreselijke virus en begint men begin februari met hen te vaccineren.

Twee dagen later waren er twee gestorven en werden 26 anderen opeens positief getest.

De nonnen zijn heel verbaasd hoe dit heeft kunnen gebeuren, want ze zijn zo voorzichtig geweest en volgens Alein Bankemper, de priores van het klooster, is er geen sprake geweest van buitenstaanders die het klooster zijn in- of uitgegaan. Al sinds het begin van de pandemie zijn er geen bezoekers toegestaan.

De twee nonnen die enkele dagen na de vaccinatie stierven waren wat ouder en hadden wel wat gezondheidsproblemen, maar waren naar omstandigheden in gezonde staat voordat het vaccineren begon en hadden geen klachten of iets dergelijks.

Toen bovengenoemde nonnen op 3 februari stierven, was er nog een derde die problemen kreeg met ademhalen en naar de IC van een nabijgelegen ziekenhuis werd gebracht. Hier is ze een week later overleden.

Met drie doden heeft de kloosterorde te maken met tien procent van de inwoners die zijn overleden na de eerste coronavaccinatie.

Dr. Steven Feagins,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: