Israël levert burgers als proefkonijnen aan Pfizer voor experiment – De Lange Mars Plus

israel-levert-burgers-als-proefkonijnen-aan-pfizer-voor-experiment-–-de-lange-mars-plus

05-03-21 11:39:00,

Hoe komt het dat Israël het meest fanatieke covid vaccinatie land is? Waarom voert de regering de druk zo op om zoveel mogelijk Israëli’s te vaccineren, met een apartheidsregime voor wel en niet-gevaccineerden? Hoe zit het met hun geheime contract?

De wereld is opgeschrikt door de corona-apartheid van het land, voor zover dit door de censuur naar buiten kon komen. Inwoners mogen niet op strand, winkelen, naar hun werk en dergelijke zonder dat ze kunnen aantonen dat ze gevaccineerd zijn. De onderdrukking is alom. Tegenstanders spreken zelfs van een nieuwe Joodse holocaust.

Apartheid

Hoe kunnen we een dergelijke totalitaire maatschappij in Nederland tegenhouden en stoppen? #vaccinatiepaspoort #vaccinatieplicht #vaccin pic.twitter.com/Z0Oux69LXU

— Paul Visser (@CallingVisser) February 27, 2021

Noodkreet uit Israël.
Ze hebben daar onze hulp heel hard nodig! 😭💔#vaccinatieplicht#vaccinatiepaspoort https://t.co/CbwtA60Vfs pic.twitter.com/nhcFNF2Kp6

— Momo (account Momootjem is uit de lucht, censuur) (@Momootjem2) March 2, 2021

Voordat je een Israëlische supermarkt binnen kunt gaan moet je aantonen dat je gevaccineerd bent.
Zo niet, dan word je niet toegelaten om eten te kopen.

Dit is de afschuwelijke werkelijkheid van een medische dictatuur. Deze heeft een tweedeling gecreëerd in de samenleving.
Er zijn nu twee soorten mensen, de gevaccineerden en de ongevaccineerden met veel minder rechten.
De vaccinatieweigeraars zijn tweederangsburgers die je met geweld mag behandelen, mag afvoeren als ze geen mondkapje dragen en in hun huizen mag opsluiten.

Ilana Rachel

Een NOODKREET uit Israël. Mensen die beginnen over verplicht vaccineren willen deze kant op! Zelfs de minste steun aan of gedachte dat indirect/verplicht vaccineren een optie kan zijn is een stap die naar dergelijke situatie kan sturen en is levens gevaarlijk#vaccinatieplicht https://t.co/5i87JdXWP2

— Bastian namuH (@BastiannamuH) March 4, 2021

Deze hulpkreet komt van Ilana Rachel Daniel. Zij is een gezondheidscounselor in Jeruzalem, die haar tijd besteedt aan onderzoek naar gezondheid en belangenbehartiging.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: