Poolse arts bespot critici van Covid-19 vaccin terwijl hij de injectie neemt – overlijdt enkele dagen later – Frontnieuws

poolse-arts-bespot-critici-van-covid-19-vaccin-terwijl-hij-de-injectie-neemt-–-overlijdt-enkele-dagen-later-–-frontnieuws

05-03-21 04:00:00,

Een Poolse arts heeft onlangs een video opgenomen van zichzelf terwijl hij het experimentele Covid-19 vaccin krijgt toegediend. Hij drijft de spot met de critici die de doeltreffendheid van het vaccin in twijfel trekken terwijl hij de prik krijgt. Ironisch genoeg stierf de arts slechts enkele dagen later, de oorzaak van zijn dood wordt gemeld als hartfalen.

Dr. Witold Rogiewicz overleed enkele dagen nadat hij het Covid-19 vaccin had gekregen. Dit is wat hij zei terwijl hij opnam dat hij een vaccinatie kreeg.

“Vaccineer jezelf om jezelf, je geliefden, vrienden en ook patiënten te beschermen. En om snel te vermelden: ik heb info voor anti-vaxxers en anti-coviders. Als je contact wilt opnemen met Bill Gates kan dat via mij. Ik kan u bereiken vanuit mijn organisme, het 5G-netwerk. Het spijt me dat ik een tijdje niet had gesproken, maar ik kreeg net autisme”.

Video via het nieuwsorgaan Great Game India.
De overlijdensakte van Dr. Rogiewicz zegt dat hij stierf aan een hartaanval.

Na zijn dood, schreven de vrienden en collega’s van de dokter aan VIP-Clinic:

“Vannacht is onze vriend en medewerker, Dr. Witold Rogiewicz, plotseling overleden. We zijn ontzet door dit nieuws. Wij sturen ons diepste medeleven naar de familie waar hij veel van hield. We kunnen het niet geloven … ☹ Witek, we zullen je heel erg missen.

PS OViKlinic zal contact opnemen met alle patiënten van Dr Rogiewicz en zal hen niet zonder hulp laten. Gelieve de situatie te begrijpen”.

Onlangs is in Duitsland een dramatische stijging van sterfgevallen waargenomen onder bejaarden sinds “Corona-bescherming vaccinaties” begonnen.

Studies in het meest gevaccineerde land Israël tonen aan dat het vaccin 40 keer meer mensen doodde dan de Covid zelf en 260 keer meer bij jongeren

Uit een studie van de Britse regering van februari blijkt dat de experimentele mRNA-vaccins 600 nieuwe gevallen van oogaandoeningen veroorzaakten en 5 mensen compleet blind maakten.

In Spanje werden de tweede Pfizer-injecties stopgezet nadat 46 verpleeghuisbewoners na de eerste injectie zijn overleden.

In Duitsland brak er een golf van Corona uit in een bejaardencentrum die binnen een maand van 16 van de 70 bewoners het leven eiste.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: