Uit de oude doos: 53 doden in Gibraltar in 10 dagen na experimenteel Pfizer vaccin. – CSTV

uit-de-oude-doos:-53-doden-in-gibraltar-in-10-dagen-na-experimenteel-pfizer-vaccin.-–-cstv

05-03-21 12:06:00,

Uit de oude doos, zodat we niet zullen vergeten.

Gibraltar is een Britse kolonie op het zuidelijkste puntje van het Iberisch schiereiland, grenzend aan het land Spanje. Het heeft iets meer dan 30.000 inwoners en is vooral bekend om zijn enorme “rots”, de “Rots van Gibraltar”.

De schrijver is benaderd door inwoners van Gibraltar die beweren dat 53 mensen zijn overleden in 10 dagen onmiddellijk na het uitrollen van injecties met de Pfizer mRNA COVID-injecties, en noemden het een “bloedbad”.

Lokale mediaberichten bevestigen de doden, maar geven hen de schuld van COVID, en niet van de COVID-injecties.

Echter, voorafgaand aan de introductie van de injecties, wordt gemeld dat slechts 16 mensen in totaal stierven “aan COVID” sinds het begin van de “pandemie” ongeveer een jaar geleden.

Het kleine Gibraltar schijnt enorm licht op sterfgevallen door vaccinaties

Sinds het begin van de epidemie is het een groot probleem geweest om echte Covid-sterfgevallen van anderen te onderscheiden. Nu hebben we het extra probleem van vaccins in de mix. Het VK heeft nu naar verluidt het hoogste dagelijkse “Covid-sterftecijfer” ooit. Zelfs hoger dan de ‘eerste golf’, ondanks de aanzienlijke mate van kuddeimmuniteit die sinds het begin onvermijdelijk is toegenomen. Deze atypische “tweede golf” valt samen met de introductie van het vaccin. Zijn de twee met elkaar verbonden?

Gibraltar, normaal gesproken simpelweg “Gib” genoemd, geeft een heel duidelijk beeld. Deze kleine Britse kolonie, amper drie mijl lang, grenzend aan de zuidkust van Spanje, heeft slechts 32.000 inwoners. Het was relatief weinig van de epidemie voor de 9 leed th  dit jaar januari, met slechts zeventien doden voor de gehele periode. Het sterftecijfer lag duidelijk lager dan in het sterftecijfer per miljoen. Dit was niet te wijten aan isolatie, aangezien Spaanse arbeiders elke ochtend Gib binnengingen en elke avond weer naar buiten.

Omdat de 9 e  januari “Covid doden” per miljoen omhoog zijn geschoten naar de derde plaats op de Worldometer terrein. Nog 36 doden in iets meer dan een week. Wat veranderde er op de negende? De RAF vloog bijna 6000 Pfizer-vaccins in, gekoeld tot -70 ° C door droogijs. Ze werden snel in gebruik genomen om het risico van degradatie te vermijden. Het kleine Gibraltar is als een petrischaal; nergens anders is er zo’n brutaal duidelijke relatie geweest tussen de introductie van vaccins en een toename van “Covid-sterfgevallen”. 

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: