34 vrouwen in de VS kregen te kampen met miskramen en doodgeboorten na het nemen van het Covid-19-vaccin – Frontnieuws

34-vrouwen-in-de-vs-kregen-te-kampen-met-miskramen-en-doodgeboorten-na-het-nemen-van-het-covid-19-vaccin-–-frontnieuws

06-03-21 10:34:00, Foto via Wochenblick, Collage; Elemente: Unsplash
Volgens het Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS) zijn er 34 gevallen gemeld van spontane miskramen of doodgeboorten bij zwangere vrouwen na het krijgen van het Covid-19-vaccin.

Great Game India schrijft dat dergelijke ongewenste voorvallen die zich na vaccinatie voordoen door VAERS worden gemeld. Het is een passief meldingssysteem dat mensen in staat stelt een ongewenst voorval na vaccinatie te melden. VAERS wordt beheerd door de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) en de Food and Drug Administration (FDA).

Het is echter niet noodzakelijk dat alle aan VAERS gemelde ongewenste voorvallen door de vaccinatie worden veroorzaakt. VAERS duidt miskramen aan als spontane abortussen en doodgeboorten.

25 gevallen van spontane miskramen traden op in het eerste trimester. Deze vrouwen werden gevaccineerd met het vaccin van Pfizer-BioNTech. 4 gevallen van doodgeboorten werden in het tweede of derde trimester vastgesteld.

Volgens een online bron over gezondheidsgerelateerde onderwerpen, genaamd ‘Verywell Health’:

“Onderzoek suggereert dat tussen 10% en 20% van de vrouwen met een medisch bevestigde zwangerschap zal eindigen in een miskraam. Tachtig procent hiervan vindt plaats tijdens het eerste trimester”.

In twee verschillende gevallen kregen vrouwen uit Tennessee en Indiana een miskraam binnen respectievelijk 13 en 5 dagen nadat ze waren ingeënt met het Pfizer-vaccin.

Soortgelijke gevallen werden gemeld in Michigan en Virginia nadat de zwangere vrouwen waren gevaccineerd met het Pfizer-vaccin.

Volgens Dr. Shelley Cole, MD, een OB-GYN en een lid van America’s Frontline Doctors:

“Als verloskundige-gynaecoloog, is het een zorg. We gooien [nu] de wetenschap en de wetenschappelijke medische methode uit het raam en brengen zwangerschappen en toekomstige zwangerschappen in gevaar”, zegt Cole.

“Het verontrust me dat de CDC zegt dat er geen studies zijn, maar het is oké om het te krijgen en je hoeft het niet eens te bespreken met je arts. Ik bedoel, dit is het tegenovergestelde van alles wat de wetenschappelijke modellen en methoden, en de standaard van zorg is geweest voor een eeuw”, voegt Cole eraan toe.

In haar leidraad “Vaccinatieoverwegingen voor mensen die zwanger zijn of borstvoeding geven,” zegt de CDC dat zwangere of borstvoedende vrouwen die “deel uitmaken van een groep die wordt aanbevolen om Covid-19 vaccin te ontvangen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: