5 manieren waarop ze je misleiden om het Covid “vaccin” te nemen – Frontnieuws

5-manieren-waarop-ze-je-misleiden-om-het-covid-“vaccin”-te-nemen-–-frontnieuws

06-03-21 10:53:00, © Sergiy Maidukov
Kit Knightly beschrijft de steeds wanhopiger wordende trucs die uit de hoed worden getrokken en allemaal in het spel worden gegooid om je het twijfelachtige Covid-19 vaccin aan te smeren, en als je niet oplet zou je er zomaar in kunnen trappen.

1 Omkopen

Er wordt gemeld dat iedereen laten vaccineren de enige manier is om “weer normaal” te worden.

Wil je niet meer naar de kroeg? Of naar de sportschool? Of oma zien? Of mensen knuffelen?

Nou, neem gewoon de prik. Neem de prik en al deze lockdowns en sociale vervreemding, economische ineenstorting en toenemende armoede, het zal allemaal gewoon weggaan.

Het is een veelgehoord refrein, dat nogal botst met het “nieuwe normaal” waar we al meer dan een jaar over horen.

In feite lijkt het erop dat “terug naar normaal” een kwalificerende asterisk kan bevatten. De gouverneur van New York, Andrew Cuomo, heeft bijvoorbeeld gezegd dat vaccins de staat zullen helpen “terug te keren naar normaal”.

…waarbij “normaal” een “Excelsior Pass” inhoudt.

Je hebt mij niet nodig om de complexiteit van deze techniek uit te leggen. Het is simpele dwang. “Doe wat we zeggen, en je krijgt een traktatie”.

Belangrijk om te onthouden: “Terug naar normaal” is een leugen. Hoe vaak mensen de mantra ook in soundbites en sociale media posts herhalen: de “deskundigen” zijn duidelijker – velen hebben gezegd dat we NOOIT meer terug naar normaal zullen gaan, en anderen hebben gezegd dat we de anti-Covid maatregelen moeten handhaven tot ten minste 2022. Het “vaccin” zelf beweert niet eens dat het de overdracht beperkt, zelfs degenen die gevaccineerd zijn, worden nog steeds opgedragen de beperkingen te volgen.

2 Steunbetuigingen van beroemdheden

Een van de oudste en meest gebruikte marketing trucs. Deels omdat het werkt, maar vooral omdat het goedkoop en gemakkelijk is: zoek gewoon een stel beroemdheden en zet ze aan het werk.

De Britse National Health Service (NHS) was niet verlegen over deze aanpak en beweerde dat ze van plan waren “verstandige beroemdheden” in te schakelen die “bekend en geliefd” zijn om het anti-vaccin sentiment te bestrijden.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: