Meer dan 100 sterfgevallen na coronavaccin in Noorwegen, speciale onderzoeksgroep gevormd

meer-dan-100-sterfgevallen-na-coronavaccin-in-noorwegen,-speciale-onderzoeksgroep-gevormd

06-03-21 10:45:00,

Homepagina » Buitenland » Meer dan 100 sterfgevallen na coronavaccin in Noorwegen, speciale onderzoeksgroep gevormd

Foto: CC0

in Buitenland
6 maart 2021 06:00

In Noorwegen zijn 102 mensen overleden na toediening van het coronavaccin. Het gaat om oudere mensen die in verzorgingstehuizen woonden. Er zijn in het land 40.000 tehuisbewoners gevaccineerd. Dat betekent dat 0,25 procent van hen is overleden na de inenting.

Hervé Seligmann en Haim Yativ van de Aix-Marseille Université in Frankrijk kwamen tijdens hun onderzoek in Israël uit op een soortgelijk percentage. Van de Israëlische 65-plussers die het vaccin kregen, overleed 0,186 procent. Volgens dr. Seligmann en Yativ is het coronavaccin van Pfizer voor ouderen 40 keer dodelijker dan het coronavirus. Zij spreken van ‘een nieuwe Holocaust’.

Terug naar Noorwegen. Het Noorse Geneesmiddelenagentschap heeft een speciale onderzoeksgroep gevormd die moet zien te achterhalen in hoeverre er een verband is tussen de sterfgevallen en de vaccinatie.

Onmogelijk om uit te sluiten

Volgens het agentschap is het onmogelijk om uit te sluiten dat bijwerkingen van de vaccins zoals koorts en misselijkheid de onderliggende aandoeningen van de patiënten hebben verergerd.

Normaal gesproken duurt het zo’n 10 jaar voordat vaccins getest en goedgekeurd zijn. Het mRNA-vaccin van Pfizer is in slechts 10 maanden ontwikkeld. Daarnaast is er nog niets bekend over de effecten die het op de lange termijn heeft. De technologie waar deze vaccins op gebaseerd zijn, bevindt zich nog in de experimentele fase en wordt in verband gebracht met ernstige bijwerkingen.

[Dr. Rath Health Foundation via Legemiddelverket]

4.7
43
stemmen

Beoordeel dit artikel

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

© Copyright (c) NineForNews.nl

Lees meer over:
coronavaccin coronavirus Noorwegen Pfizer

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: